Heel blij met ons nieuwe tuinstel snel geleverd
Beste Rita, Wat leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met het nieuwe tuinstel! En helemaal top dat de levering snel verliep. Geniet ervan, en alvast veel fijne zonnige dagen gewenst in jullie tuin! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
In de winkel in Bergen op Zoom de meubels uitgezocht. Mede geholpen door enthousiaste verkoper Frans. Levering was redelijk snel terwijl het een populair meubel voor 4SO is. Levering ook volgens afspraak. Netjes gebracht binnen tijdvenster en oude meubel meegenomen. Heel goed
Beste Roland, Wat een fijne review, hartelijk dank daarvoor! Geweldig om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel in Bergen op Zoom – en natuurlijk extra leuk om Frans even in het zonnetje te zetten! 🌞 Ook fijn dat de levering vlot en volgens afspraak is verlopen, daar doen we het voor. We wensen u veel plezier met uw nieuwe tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Zonder erop te hebben aangestuurd korting gekregen op de bestelling wat al een aanbieding was. Personeel denkt en meet mee in de beslissing tot aankoop! Ook de levering ging vlot, track en trace klopte op de minuut. Niet de hele dag thuis hoeven blijven.
Beste, Wat een mooie woorden, hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u de service als prettig heeft ervaren en dat alles – van advies tot levering – soepel is verlopen. We doen ons best om altijd nét dat stapje extra te zetten, en het is geweldig om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens in onze shop of showroom! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Levering van tuinmeubels volgens afgesproken tijd. Netjes verpakt en aardige bezorgers. We zijn erg blij met de nieuwe meubels.
Beste Theo, Wat fijn om te horen dat de levering volgens afspraak is verlopen en dat je tevreden bent met de meubels! We zijn blij dat alles netjes en op tijd is aangekomen. Veel plezier met je nieuwe tuinmeubels! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
alleen jammer dat we zelf de stoelen in elkaar moesten zetten :)
Beste G van Gent, Dank je wel voor je feedback! We begrijpen dat het in elkaar zetten van de stoelen niet altijd even prettig is, en we nemen je opmerking ter harte. We zullen blijven kijken naar manieren om onze service verder te verbeteren. Fijn om te horen dat je verder tevreden bent met je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Goede service Geweldige uitleg en goed meegedacht hoe we onze tuinset wilden. Goede aflevering. Super tevreden klanten !
Beste Irmgard , Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! We zijn blij dat we goed mee hebben kunnen denken en dat de aflevering naar wens is verlopen. Bedankt voor je mooie woorden, het maakt ons trots om zulke tevreden klanten te hebben! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Alles prima geregeld en thuisbezorgd!
Beste Karin, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je bestelling netjes thuisbezorgd is! Bedankt voor je positieve review. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Wij zijn heel fijn geholpen in de winkel in Bergen op Zoom. Goede info, mogelijkheid om stoelen en tafel te matchen en alles op het gemak. Levering was heel netjes, goed verpakt en keurig op tijd. We zijn heel blij met onze tuinset! Zeker een aanrader deze shop, ze doen wat ze beloven!
Beste Hans, Wat een ontzettend mooie review, dank je wel! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent in onze winkel in Bergen op Zoom en dat de levering ook naar wens was. We hopen dat je nog veel plezier zult hebben van je nieuwe tuinset! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Mooie spullen, mooie kwaliteit, goede service en levering!!!
Beste Ed, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de kwaliteit van onze producten als de service en levering! Bedankt voor je mooie woorden. 🌞 Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Ons nieuwe loungeset is net binnen en we zijn er super blij mee. De levering was zoals afgesproken en communicatie zeer goed. Wij gaan nu lekker in de zon genieten
Beste Fam Hendriks, Wat geweldig om te horen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe loungeset! Fijn dat de levering en communicatie naar wens waren. Geniet volop van de zon en jullie mooie tuinset! 🌞 Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Zeer tevreden met de service - ik ben ontzettend goed geholpen bij het uitzoeken van mijn nieuwe tuinstoelen, dus een dikke 9!
Beste Winni, Wat een mooi compliment, dank je wel! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de service en je nieuwe tuinstoelen. Een dikke 9, daar doen we het voor! 😊 Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
In de winkel zijn we onder het genot van een heerlijk kopje koffie heel fijn geholpen en al onze vragen zijn beantwoord. Vervolgens is ons tuinset geleverd door een hele vriendelijke chauffeur die alles in elkaar heeft gezet. Al met al super tevreden!!
Beste Kim, Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent in de winkel en dat je het gesprek met een kopje koffie zo positief hebt ervaren! We zijn blij dat de levering en montage van je tuinset ook naar wens zijn verlopen. Geniet van je nieuwe tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Erg prettig geholpen in de winkel en een mooie keuze kunnen maken uit het ruime assortiment. Bezorging was ook top! Erg blij met ons nieuwe tuinset.
Beste Danique, Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent in de winkel en dat je een mooie keuze hebt kunnen maken uit ons ruime assortiment! We zijn ook blij dat de bezorging goed is verlopen. Geniet van je nieuwe tuinset! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Uitstekende geadviseerd ,mooie en complete schowroom,
Beste Evert , Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je goed geadviseerd bent en dat je de showroom mooi en compleet vond. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Goed bedrijf, veel keuzes om te maken maar je wordt goed geholpen en ook het leveren van de meubels wordt zorgvuldig en netjes uitgevoerd.
Beste Christa , Hartelijk dank voor je mooie woorden! We zijn blij te horen dat je goed geholpen bent bij het maken van je keuze en dat de levering zorgvuldig en netjes is uitgevoerd. We hopen dat je volop geniet van je nieuwe tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Prettig bezoek in de showroom in Den Bosch en netjes uitgeleverd.
Beste Liesbeth , Fijn om te horen dat je bezoek aan onze showroom in Den Bosch prettig was en dat de levering naar wens is verlopen. We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Tuin ziet er weer mooi uit met de geleverde kwaliteits tuinmeubelen van de Tuinmeubelshop. Prima service en geleverd volgens afspraak.
Beste Marcel, Wat heerlijk om te horen dat je tuin er weer mooi uitziet met onze kwaliteits tuinmeubelen! We zijn blij dat alles naar wens is geleverd en dat je tevreden bent met onze service. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
We zijn zeer tevreden met dit bedrijf, ze komen afspraken goed na.
Beste Theo, Hartelijk dank voor je positieve feedback! Het doet ons goed te horen dat we onze afspraken goed hebben kunnen naleven en dat je tevreden bent met onze service. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
zie boven
Beste Jaap en Ineke, Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en de bezorging! We hopen dat je er veel plezier van zult hebben. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Fijne ruime zaak met een grote, mooie keuze aan tuinmeubilair, en vriendelijke meedenkende medewerkers. De tafel en stoelen moesten zelf thuis nog in elkaar gezet worden. Ik ben vrij onhandig en om die reden laat ik het altijd doen (tegen betaling). Dat was helaas niet mogelijk. Bij levering zit het te gebruiken materiaal (schroeven en een aandraaisleutel) erbij. Je hebt dus geen gereedschap nodig, en het was inderdaad makkelijk te monteren, heel handig! Het enige lastige voor mij was dat je een hele dag moet vrijhouden voor de bezorging omdat dit door een extern transportbedrijf geregeld wordt, daar heeft de winkel geen invloed op. Ik had aangegeven tot 12.15 uur thuis te zijn, daarna weg. De dag ervoor krijg je een tijdslot door (levering was tussen 11.55 en 13.55 uur). Door het meedenken van de winkel en met een passende oplossing te komen, en mijn buurman die toevallig thuis was zijn de spullen toch bezorgd terwijl ik niet thuis was. Hulde voor de medewerker van de winkel in Sliedrecht! De tafel en stoelen staan erg mooi!
Beste Petra, Wat een ontzettend fijne en gedetailleerde review, dank je wel! We zijn blij dat je tevreden bent met de ruime keuze in onze winkel en de service van onze medewerkers. Het is ook goed om te horen dat de montage uiteindelijk makkelijker was dan verwacht, zelfs zonder extra gereedschap! Wat betreft de bezorging begrijpen we dat het soms lastig kan zijn met de tijdslots, maar we zijn ontzettend blij dat we samen met jou een passende oplossing konden vinden. We hopen dat je volop geniet van je nieuwe tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Ik had in het begin mijn twijfels over het wel of niet aankopen, door alle fraude die er bestaat online. Toch had ik de stap gezet en wachtte ik af. Ik ben zo positief verrast door de vrij snelle, maar vooral door de correcte levering en dan nog wel tot aan het huis! Service van de firma: Top!
Beste Christine , Wat fijn om te horen dat je zo positief verrast bent! We begrijpen dat het maken van een online aankoop soms spannend kan zijn, maar we doen er alles aan om onze klanten een betrouwbare en prettige ervaring te bieden. Het doet ons goed te weten dat je tevreden bent met zowel de levering als de service. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
De tussentijdse cominucatie kan wel iets beter. Ik had besteld en kreeg meteen een bevestiging en factuur dat was netjes. Maar tussen het bestellen en het verzenden zat een week tussen,wat ook prima was. (zondag was de tafel €200,- maar dan kan er niwt besteld worden respect voor overigens maar de maandagavond koste die €250,- dat was even balen) Maar ik begin te twijfelen na 5 dagen of het goed kwam ik had namelijk niets meer gehoord. Toen heb ik gebeld en kreeg netjes uitleg en de volgende dag kwam er een mail met de bezorg tijd. De bezorgen was ook netjes en vriendelijk, hij zette het netjes neer waar ik het liefst wilden bedankt. Vriendelijke groeten Gesina
Beste Gesina, Dank je wel voor je feedback! We vinden het fijn dat je tevreden bent met de uiteindelijke bezorging en de service van de bezorger. Onze excuses dat de communicatie in de tussentijd wat minder was dan gewenst. We nemen je opmerking ter harte en zullen kijken hoe we onze communicatie kunnen verbeteren, zodat alles vanaf het moment van bestellen tot levering nog soepeler verloopt. We hopen dat je alsnog volop van je nieuwe tafel zult genieten! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Ik leerde deze winkel kennen via mijn dochter die al eerder klant was en mooie tuinmeubelen had gekocht. We werden vriendelijk ontvangen en kregen alle tijd om rustig rond te kijken onder het genot van een heerlijk kopje koffie met lekkers. Een deskundige en geduldige verkoop dame hielp mij in het maken van de juiste keuze. Kwalitatief hoogstaande meubelen tegen een scherpe prijs. Ontzettend blij met de aanschaf!
ChatGPT zei: Beste INeke, Wat fijn om te horen dat je via je dochter bij ons terecht bent gekomen en dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad! We doen ons best om onze klanten in alle rust te laten rondkijken en te voorzien van deskundig advies. Het is geweldig om te weten dat je zo blij bent met je nieuwe tuinmeubelen, die bovendien van hoge kwaliteit zijn tegen een scherpe prijs. We wensen je veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Wij zijn erg blij met onze tuinbank!
Beste Eveline, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je tuinbank! We hopen dat je er veel plezier van zult hebben, vooral tijdens de zonnige dagen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Zeer positief, in de winkel keurig geholpen door vakkundige verkoopster.
Beste klant, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de hulp die je in onze winkel hebt ontvangen! We doen altijd ons best om onze klanten vakkundig en vriendelijk te helpen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Groeneveldselaan 37 A
3902 HA Veenendaal
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl