Tuinmeubelshop Almelo aanrader

Het hele team in Almelo heeft ons prettig geholpen bij de aanschaf van loungesets en zijn zeer betrokken. M.n. Twan heef oplossingsgericht en efficiënt voor de klant gehandeld. Loungesets zijn stevig met een chique uitstraling en met de dikke kussens zitten ze heerlijk.

Super mooie meubels met super service!

In Heerlen geholpen door Leon van de Laak. Super tevreden over de service en kwaliteit van ons dinerset en loungeset! Zeker een aanrader.

Prachtige Winkel met de mooiste tuinmeubelen

Goed geholpen en geadviseerd. Geen opdringerig personeel. Kopje koffie, en we kregen alle tijd, om te overleggen. Wilde alleen maar even kijken in de winkel, maar hebben gelijk een mooie set gekocht. Er is een kleine schade aan ons tuin set, maar ze komen het bij ons thuis oplossen. Wij zijn zeer tevreden, door snel antwoord en afspraak is al gemaakt. Wij hebben ons set gisteren ontvangen, en zijn er erg enthousiast over.

Ontzettend blij met onze aankoop!

Onlangs in de showroom Utrecht geweest om nieuwe eettafel stoelen uit te kiezen voor onze gerenoveerde achtertuin. Verkoopster heeft me vriendelijk geholpen en de stoelen kunnen laten zien die ik voor ogen had. Daardoor snel een keuze kunnen maken en uiteindelijk zijn ze heel snel thuisbezorgd. Wij zijn heel blij met de nieuwe stoelen en de service van Tuinmeubelshop. Echt een aanrader.

Goed geholpen

Duidelijke klantgerichte insteek

Kort gezegd duidelijke afspraken en klantgerichte insteek, tevens levering v d stoelen volgens afspraak!

Mooi product, netjes geadviseerd, snel geleverd en geplaatst.

Heel blij mee!

Klantvriendelijk en de keuze is reuze

Zowel Liesbeth als Richard gaven deskundig advies ze nemen alle tijd voor je en het assortiment is zeer uitgebreid. Afhandeling en de communicatie is prima in order zelfs het transport met bijbehorende collega’s zijn klantvriendelijk!

Prima prijs en service

Goede prijs kwaliteit en binnen de week tuintafel geleverd.Tuinstoelen vermoedelijk beschikbaar binnen de 2 weken

Prima produkt...

Heel kleine korrektie met een gat voor schroev. Maar meteen opgelost. Ik zul weer bij jullie wrllen bestellen. Franz

Snelle levering maar schroeven gaat niet zo lekker dus het in elkaar zetten is een dingetje zeg maar

Gewoon no nonsens!

Gewoon goed

Blij met de aankoop

De gekochte tuinstoelen hadden wij in de winkel gezien. Meteen verliefd er op. Ze zitten heel fijn, zijn stevig en hebben dikke, goede kussens. Het voldoet helemaal aan onze wensen. Uiteindelijk online besteld. We werden steeds keurig op de hoogte gesteld. De bezorgdag konden we zelf uitkiezen. Een heel groot voordeel was ook de korte levertijd. 3 werkdagen na het bestellen stonden de stoelen al thuis! Ook over het tijdstip van bezorgen werd goed gecommuniceerd. Online de chat gebruikt. Hier werd ik ook snel en netjes te woord gestaan. Kortom wij zijn heel tevreden met de keuze van de stoelen maar ook met de keuze voorde tuinmeubelshop

De levering ging heel snel en het in elkaar zetten was heel gemakkelijk, ze hebben de stoelen netjes achterom gezet en waren heel beleefd en aardig.

besteld via de webshop en keurig afgeleverd door de bezorger van tuinmeubelshop vriendelijke man

Super mooie loungebank voor een mooie prijs.

Daar stond hij bij de ingang van de shop in Bergen op Zoom. Eigenlijk hoefden we niet verder te kijken want we onze keuze was zo gemaakt. We zijn er super blij mee en het is een pareltje om te zien.

Goed en snel advies

Mooie winkel in Heerlen. Vriendelijk en correct geholpen. Bezorging snel en vriendelijk.

Ik was niet bekend met de tuinmeubelshop maar ik ben positief verrast.Het assortiment is heel uitgebreid maar uiteindelijk hebben we keuze voor de Santika sovita met heerlijk dikke kussens van 20 cm dik.De verkoopster was heel aardig en niet opdringerig,we kregen ook nog wat leuke extraatjes Ik ben zeer tevreden, ook met de prijs Rene B

Levering volgens verwachting. (Kleine) Probleempjes worden netjes opgelost.

Vriendelijk personeel

2x geweest in Veenendaal. Elke x weer netjes geholpen. Uiteindelijk een set uitgekozen. Netjes afgeleverd. Ook de bezorger was erg vriendelijk.

Goeie kwaliteit communicatie en levering laat te wensen over

Tuin tafel met tuinstoelen besteld. In de winkel werd gezegd dat de tafel onderweg was en dat deze binnen 3 dagen tot 2 weken in Nederland zou zijn en geleverd zou worden. Na 2.5 weken hadden we nog geen tafel en kregen we na zelf contact opgenomen te hebben dat de tafel nog steeds onderweg was en dat niet bekend was wannneer deze zou aankomen. Uiteindelijk hebben we 3.5 weken moeten wachten op onze tafel, terwijl in de winkel anders werd belooft. Tafel is kwa prijs en kwaliteit uitstekend. De communicatie rondom onze vertraagde levering laat wat te wensen over. Een tip mocht een levering vertraagt zijn laat dit je klant weten dat stellen ze op prijs en krijgen ze niet het gevoel dat ze achter worden gesteld en vergeten worden.

Perfecte kwaliteit, mooi design!

Zeer tevreden over de door mijzelf gekozen combinatie van twee losse Santika Yoko dining tuintafels met vier Presto Donato standenstoelen, met een wat hogere rugleuning, alles in antraciet!

Fijne zaak, betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam personeel! Denken mee.

goed geholpen duidelijk eerst zeker weten voor je het koopt

Geen opdringen personeel. Wordt bij vragen goed en duidelijk geholpen. En vraagt ook of je dit wel zeker wilt hebben.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA