Goede ervaring en service met goed advies

Goede service en advies in de winkel en goede communicatie tot aan levering. Levertijd was wat aan de lange kant maar kon niet sneller wegens omstandigheden.

Tuinstoelen hartman sophie

Mooie tuinstoelen. Vriendelijke bezorger. Tevreden!

Goede service en klantvriendelijk

De webshop ziet er mooi uit. In de winkel werden we heel vriendelijk geholpen. Goede service. Ook de bezorging was heel goed, met aardige en behulpzame bezorgers.

Goede prijs/kwaliteit, aardig personeel en snelle levering

Fijn geholpen door behulpzaam personeel in mooie zaak met veel keus.

Goed product

Duidelijk en correct

Ruime collectie, vriendelijk en netjes geholpen

Bij binnenkomst eerst rustig kunnen rondkijken, de keuze is reuze. Na onze keus tot een aantal meubelsets te hebben teruggebracht door een medewerker uitstekend geholpen tot een definitieve keuze. De bezorging was ook netjes en op tijd

Keurig netjes

Keurig netjes thuis geleverd door een nette medewerker, stoelen zitten heerlijk.

in 1 keer geslaagd voor een redelijke prijs

goede service snel geleverd volgens afspraak

Helemaal blij!

Keurige service in Sliedrecht, eerlijke verkoop en snelle levering.

Fijne ondersteuning bij het uitzoeken van het tuinstel

In de fysieke winkel al goed geholpen. Bij aflevering door beide jongens zeer goed geholpen. Alles goed ontvangen. Top

geweldige service!

de levering was volgens planning en de chauffeur was behulpzaam. tuinmeubelshop ... een goede keus!

Zeer tevreden!

Een mooie diningset en paar stapelstoelen gekocht. Goeie kwaliteit, volgens afspraak bezorgd. Alles was zorgvuldig en zeer stevig verpakt. Zeker een aanrader, wij zijn zeer tevreden!

Snel besteld, snel geleverd

Mooi set gekocht bij de shop. Zit erg lekker

Keurig een belletje voor levering

Erg mooi tuinset, wij zijn er super blij mee!!! Laat het zonnetje maar komen!!

Mooi tuinstel

Er ontbrak 1 kussen. Prima opgelost, binnen enkele dagen netjes opgestuurd

Mooie producten, goede kwaliteit en snelle levering

Perfect, kan niet anders zeggen. Producten zijn goed van kwaliteit en uitstraling (al meerdere mensen vroegen waar onze tuinstoelen vandaan kwamen). De levering gaat netjes en voorspoedig door hele vriendelijke bezorgers en geleverd tot aan de deur. Enorm bedankt!

Goede en snelle levering top producten

Gevraagd of de bestuurder en zijn collega de 4 grote dozen naar het dakterras konden brengen was geen probleem….. top service

Mooie tuintafel, goede service!

We zijn blij met de houten tuintafel. Volgens afspraak bezorgd door 2 vriendelijke medewerkers.

Waar voor je geld.

Doos was beschadigd bij levering, maar goed ingepakt zodat de loungeset onbeschadigd was.

Prima geholpen en afspraken nagekomen

In de winkel geweest in Sliedrecht om een tuinset te kiezen. De verkoper geeft ruimte om zelf te kijken en geeft ook tips bij keuzes. Verliep soepel en prettig. Afspraak om set op een dag later dit jaar te bezorgen. Zonder verdere vertraging exact tijdstip geleverd als afgesproken. Al met al een prettige winkel en afspraken nagekomen. O ja. En de tuinset zelf (loungeset Arenas) is ook heel erg mooi en compleet :)

Perfecte levering

In de winkel erg goed geholpen en ook de levering was perfect

Super winkel

Super geholpen en een zeer mooie rustige winkel

Alles top

Mooie producten. Snelle levering. Nette Chauffeur die het kwam leveren. Niets te klagen

Goede prijs, snelle levering

Eenvoudig besteld, op tijd ontvangen. Bewust gekozen voor de goedkopere optie, wat in de bouw-kwaliteit van de stoelen wel terug te zien is; beetje wankele stoelen en boutjes passen niet altijd.

We zijn erg tevreden

Verkoop, levering en kwaliteit zijn , voor zover ik dat nu kan beoordelen, allemaal goed. Ik vind het jammer dat het verpakkingsmateriaal niet mee terug genomen wordt.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA