Gewoon goed
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
3 hoog tot en met balkon bezorgd. !!!! Zeer behulpzame chauffeur!!
Netjes geholpen in de Tuinmeubelshop door Mevrouw Rottier in Bergen op Zoom vooral zo doorgaan.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Bergen op Zoom. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Goed advies, mooie spullen, goed afgeleverd, snel geleverd.
1e keer geweest en goed geholpen.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Heerlen. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Werd optijd geleverd, netjes verpakt. Fijne stoelen.
Alles prima geregeld.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Utrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Goed geholpen in de winkel. Service mbt thuis leveren was ook prima, alles ging zoals afgesproken.
Erg goed
Mooie tuintafel en stoelen gekocht. Prima service in het filiaal in Almelo en ook de bezorging conform afspraak (kregen alle ruimte voor een bezorg moment omdat we het nog niet gelijk konden gebruiken).
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Almelo. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Geslaagd voor een prachtige Presto/Young eetset bij Tuinmeubelshop in Veenendaal. Vol verwachting uitgekeken naar de levering van de nieuwe tuinmeubels. Helaas was de bezorging echt een domper. Twee chauffeurs, waarvan één uiterst onvriendelijk. Vanwege het gewicht, de hoeveelheid dozen en gebrek aan ruimte vroeg ik de chauffeurs om de meubels achterom te brengen en in de tuin neer te zetten. Dit werd in eerste instantie geweigerd. Pas na overredingskracht mijner zijde ( ik had juist gelezen dat klanten de bezorging als vriendelijk en zeer behulpzaam ervaarden) werdt met overduidelijke tegenzin de dozen achterom gebracht. Waarna zonder gedag te zeggen, weggelopen werd. Ik was compleet verbouwereerd door de manier waarop dit ging. Desondanks deze nare ervaring wel blij met de nieuwe aanwinst. Mooie kwaliteit en uitstraling en de stoelen zitten echt heerlijk.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We geven deze mooie feedback aan hun door. Uw tip geven we door aan onze externe transporteur, excuus. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Tweemaal in de winkel in Utrecht geweest, op zaterdag wezen kijken om ons te oriënteren, op maandag teruggekomen en het e.e.a. besteld. Zijn zeer prettig geholpen door de verkopers. Levering was ook netjes en vriendelijk verlopen. Spullen uitgepakt, zeer tevreden. Onze dank daarvoor.
We werden door Elsbeth geholpen die al onze vragen geduldig en enthousiast beantwoordde. Ze heeft ons uitstekend geadviseerd. Levering was volgens planning
Er werd ontzettend goed gereageerd op onze twijfel en wensen. Alle opties werden voorgelegd en uiteindelijk met een goed advies de juiste keuze gemaakt. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe tuinset!
Vanaf de aankoop van een hoekbank met stoel tot het gevraagd versnellen van de levering, allemaal aardige mensen die alles willen doen voor ons als klant. Uitmuntende service.
Goede kwaliteit en komen afspraken na!
Goed geholpen bij de keuze. Correcte levering. Eenvoudige montage. Geweldig resultaat. We zijn er erg blij mee. Het enige puntje ter verbetering is de levertijd. Bij aanschaf werd 7 weken genoemd; uiteindelijk werden het 13 weken.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Goed advies , mooie winkel , snelle levering Goede service na contact Tuinmeubelshop
Goede hulp en vriendelijk personeel
Onze tafel beschadigd binnen een week al weer om geruild
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Sliedrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Vriendelijke mensen
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
In de showroom netjes geholpen. Bij levering was alles netjes verpakt. Nu staat het set prima.
Wij zijn perfect geholpen bij de aanschaf van tuinstoelen.
Onlangs een online bestelling gedaan en dat verliep zeer goed. Ook de bezorging van de bestelling liep zeer netjes. Kortom ik ben zeer tevreden!
Ik vond een goede deal terrasstoelen. Het was heel zorgvuldig verpakt om elke stoel te beschermen tegen krassen en de levering verliep vlot. Ik ben blij met de kwaliteit van de stoelen samen met de kussens. Ik vind het jammer dat hun website niet zichtbaar was op Google search. Toevallig was ik in de buurt van hun winkel en had ik tijd om binnen te gaan kijken. Toen ik thuiskwam heb ik de website opgezocht en besteld. Het had beter gekund SEO.... Misschien... Bedankt!!!
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA