Filter

Prima product en goede service

De wieltjes van de parasol voet van onze nieuwe prachtige parasol wilden er niet in. Werd snel door een servicemonteur opgelost. Dat is het verschil met online dozenschuivers.

tuinset

Eind april complete tuinset besteld en deze week geleverd, keurig afgeleverd door bezorgers die ook op tijd waren. Producten zijn precies wat we ervan verwachte, dus top.

Vriendelijk personeel in de winkel, vlot geholpen. Redelijk vlot geleverd door vriendelijke chauffeur en assistente. Tuintafel netjes tot in huis geleverd. Product en verpakking waren onbeschadigd. Tafel ziet er goed uit en is eenvoudig in elkaar te zetten. Stevig.

Goed geholpen in de winkel.

Mooie spullen veel keuze , en behulpzaam winkel personeel.

Super service

In de winkel heel goed en met geduld geholpen. De communicatie via de mail perfect en de bezorging heel netjes en precies volgens afspraak. Zeer vriendelijk personeel zowel in de winkel als de bezorger.

Prettig

Het was een hele fijne ervaring ,toch zeker in deze tijd van personeel te korten . Chapau, en ik ben er ook nog eens blij mee !

Goede service.

Besteld via webshop. N.a.v. van levertijd per mail vraag gesteld. Dit zeer snel beantwoord. Komen afspraken goed na.

Klantvriendelijke en mooie kwaliteit producten

In de winkel in Utrecht goed geholpen door al het personeel. Na overleg een showroom tafel hebben mogen meenemen voor een mooie prijs. Ook apart nog stoelen gekocht die eind juni geleverd zouden worden. Uiteindelijk eerste week van juni al geleverd in top kwaliteit. Mega tevreden dus! Zeker een aanrader.

goede service en duidelijk.

We hebben een loungeset en eettafels set gekocht bij Tuinmeubelshop. alles is prima geleverd, behalve een klein tafeltje bij de loungeset. deze had de verkeerde kleur. melding gemaakt bij de service afdeling. dezelfde dag reactie gekregen en deze gaan ze kosteloos omruilen naar de juiste. wij zijn super tevreden,

Zit als gegoten , mooi op tijd geleverd prima set.

Zeer mooie stoel

Snel geholpen en snel geleverd

Mooie showroom en erg netjes. We mochten rustig rondkijken met een heerlijk bakje koffie, niet opdringerig, aardig personeel, snelle levering. Kortom; uitstekend!

prima tuinset. Veel keus in de winkel, we zijn blij met onze keuze.

Fijn op tijd geleverd, aardige bezorger. Het tuinset is fijn, ziet er heel leuk uit en staat gezellig. De stoelen zitten fijn. We zijn tevreden.

Goed product en goede service

Goede kwaliteit producten en duidelijk in communicatie wanneer de levering is. Dozen worden netjes binnen gezet. In elkaar zetten van de loungeset is erg gemakkelijk, kortom erg tevreden.

Perfect en mooi op tijd geleverd

Volgens planning was de chauffeur perfect op tijd en alles is perfect geleverd, nu kan de zon komen.

topp winkel

mooie ruime winkel overzichtelijk en vriendelijk personeel

netjes behandeld in de winkel, netjes thuisgeleverd met goeie hulp.

Een fijne ervaring zowel in de winkel als bij aflevering.

Snelle service :)

Mijn totaaloordeel is goed

Mijn oordeel is goed. Zowel over het contact in de showroom als de gehele bezorging.

Prima en goed geregeld

Goede aankoop, netjes en goed geregeld

Tijdens de aankoop goed en vakkundig geholpen, de levering helemaal naar wens gegaan, correcte bezorgers

Hele fijne koopbeleving!!

Meubels keurig thuisbezorgd en door de supervriendelijk bezorgers in de achtertuin gezet.

Mooi snel en vriendelijk

Vriendelijke verkoper die de tijd voor ons nam en ons allerlei soorten van stoelen en tafels heeft laten zien. Mooie korting gekregen, Betalen mocht bij aflevering en deze ging ook weer volgens het boekje. Keurig verpakt, mooie stoelen, kussens en tafel zoals uitgezocht. Blij mee!

Gezellige en mooie winkel !!

Een gezellige en mooie winkel in Sliedrecht waar wij vriendelijk en vakkundig zijn geholpen met onze prachtige aankoop, een mooie grote ronde houten tuintafel met 6 prachtige stoelen. Ook de bezorging is perfect gelopen in het aangegeven tijdvak, dus dat is zeer prettig.

Buitengewoon

We hebben al verschillende keren wat gekocht. Zeer naar tevredenheid! Echt alles is perfect geregeld!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA