Onlangs hebben we onze loungebank in het filiaal in de Cruquius uitgezocht en deze kon kort daarna al geleverd worden. De set is erg robust en zit erg confortabel. Een module had een beschadiging en een andere kleur. Zonder enkel probleem kon deze module omgeruild worden en werd er een nieuwe module aan huis geleverd. Winkel- en leveringspersoneel zijn erg geduldig en vriendelijk. We zijn heel blij met dit bedrijf die de klant als koning behandeld. Dank jullie wel tuinmeubelshop!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Cruquius. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Online een loungeset gekocht. Snel geleverd, aardige bezorgers. Fijne dikke kussens om op te zitten, kortom, ik ben blij met decloungeset!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Via de website besteld, zonder "life" gezien te hebben. Thuisbezorgd door sympathieke Brabander. Zeer goed verpakt De onderstellen waren snel gemonteerd. Heel blij mee!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Oline. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Verkoper geeft goed advies Levering zonder montage en terugname verpakking is wel bij aankoop verteld maar de mogelijkheid om dit (tegen betaling) aan te bieden zou de ervaring veel positiever maken
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We nemen uw tip mee! We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Tijdens bezoek aan de winkel werden we vriendelijk en deskundig geholpen. Bestelling werd na een paar geleverd door een zeer vriendelijke bezorger. Kleine foutje, de twee voetbanken waren per abuis in een verkeerde kleur in de bestelling gezet. Gemeld en dit werd snel opgelost. Foutjes is mensenwerk, het onderscheidende is het herstellende vermogen en dat was prima. Blijft mensenwerk,
In de winkel uitstekend geholpen Levertijd zoals beloofd. Bezorgers zeer vriendelijk
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Utrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Goede communicatie en op tijd bezorgd. De set was goed verpakt en in goede staat afgeleverd.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Goede service,snelle levering, vriendelijk geholpen aan de telefoon. Vriendelijke bezorgers. Top bedrijf!!!!!!!
Koop je voor €2500,- een tuinset, zit je met mega grote lege dozen. Want uitpakken en neer- en in elkaar zetten was er niet bij. Beetje jammer wel! Verder heel erg blij met de tuinset!!
Perfecte service en bereid om in geval niet op tijd kunnen leveren een prima oplossing aan te bieden. Vriendelijke mensen op ieder vlak.
Wij zijn door Frans heel prettig geholpen en geadviseerd. De levering van de tuinmeubelen was snel en door de vrachtrijder ook heel professioneel uitgevoerd. Zelfs advies gegeven hoe alles in elkaar te zetten is.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Bergen op Zoom. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Vorige maand tuinset bij jullie besteld. Helaas bleek na ongeveer 3 weken dat de eettafel niet goed was. Toen gelijk contact opgenomen met klantenservice. Binnen kwartier was het geregeld en was een nieuw tafelblad alweer door jullie besteld. Vervolgens kon ik gelijk nieuwe bezorgdatum regelen. Na iets meer dan een week kwamen jullie het tafelblad tegen garantie omruilen. Het“oude” tafelblad werd door jullie vervangen voor een nieuwe. En deze werd ook gelijk meegenomen. Top service!
Gekocht en geleverd. Moesten wel wat onderhandelen om boven een bepaald bedrag uit te komen voor een soort tafellamp. Dat had wel wat soepeler gekund voor dat geld.
Goede afspraken, leuk product, goede prijs!!!
Vriendelijk geholpen in de winkel en snelle levering. Erg tevreden en hebben het onze vrienden en kennissen ook aangeraden om bij jullie te gaan kijken.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Een zeer goede ervaring met de tuinmeubelshop goede levering ,op de dag van afgesproken datum in het gezegde tijdsvak netjes afgeleverd. Ook voor die tijd nog gebeld voor een bijpassende hoes voor deze set, ook hier netjes een antwoord terug via de Mail. Verder is het een mooie set wat heel goed zit. Ben er dan ook heel erg blij mee. Het is de volgende set . Garden Collections Buckingham/Concept 220 cm dining tuinset 7-delig
Had 2 stoelen besteld 1x was kapot geleverd. Mail gestuurd met klacht en binnen 2 uur antwoord met oplossing. Echt top geregeld.
in een gastvrije fraaie winkelwordt je zeer prettig geholpen.
Tevreden ☺
Ben vriendelijk geholpen, alles netjes thuis bezorgd.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Nunspeet. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Bij de aankoop goed geholpen en de levering was op de afgesproken tijd!
De tuinmeubels werden door twee vriendelijke mannen achterom in de tuin geplaatst. Alles ziet er prachtig uit, van prima kwaliteit, ook de tafel is opvallend mooi, met een bijzondere, chique uitstraling!
Nette service in winkel en bij aflevering en precies op tijd! Dankjewel heren
Er ging iets mis met mijn bezorging, omdat het pakket niet in de wagen zat. Ik heb daarom gebeld waar of mijn pakket bleef. Hij ging gelijk aan de slag voor mij, en ik werd daarna gebeld om eventueel een nieuwe afspraak te maken voor bezorging. Vervolgens werd het pakket 4 dagen later, toen was er tijd, keurig bezorgd. Geen probleem voor ons, werd keurig te woord gestaan en een foutje kan gebeuren, we zijn allemaal mensen toch.
Vriendeliijk en goed geholpen in de winkel. bezorging op afgesproken tijd. En werdt zelfs in de achtertuin gezet. Brdankt
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Cruquius We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA