2 kleden besteld n.a.v. een staal. Zeer tevreden over de kwaliteit en de prachtige kleuren. Ook de service m.b.t. de bezorging en klantvriendelijkheid is top.
Ben zeer tevreden over de snelheid en de verdere afhandeling. Complement voor alles. Een punt is een 10.als het kan nog hoger 15.
Goed geholpen niet opdringerig. Goede service lekkere koffie Levering op tijd
Ik heb wel een kleed besteld maar niet ontvangen
Na een eerdere goede fysieke ervaring in het filiaal van Vloerkledenwinkel in Hilversum, opnieuw een mooi kleed uitgezocht maar nu via de website. Gekozen om het zelf op te halen in Baarn en opnieuw een vriendelijke, soepele en snelle afhandeling ervaren.
We zijn zeer tevreden over verkoop en snelle levering. Mooi tapijt gevonden. Zoveel keus. We raden het andere ook aan.
Heel veel keuze, uitstekend advies, prima prijs en perfecte levering.
Goede service, netjes en vriendelijk!
Een schitterend vloerkleed, hele mooie hoofdkleur groen, en de andere kleuren van de bloemen zijn mooi diep van kleur, echt een schitterend vloerkleed , erg blij mee!
Vloerkleed werd gebracht en de bezorger hielp keurig om het op zn plek te leggen. Superblij mee!
Heel prettig dat de kleden thuis bij je worden neergelegd zodat je de juiste keuze kunt maken! Wat een service.
Na wat heen en weer gebeld te hebben is ons probleem goed opgelost.
Original anmeldelse
Ons is beloofd, dat het vloerkleed, voor 30 april geleverd zou worden. Dat is niet gebeurd. Daarna werd er een afspraak gemaakt, eerst nadat wij zelf hebben gebeld. Die datum konden ze plotseling geen chauffeur vinden. (12 mei) Weer een nieuwe datum gepland. (19 mei) De chauffeur zou om 09.00 uur bij ons zijn. Ik had 2 buurmannen al bereid gevonden om om 09.00 uur bij ons te zijn, omdat het kleed onder mijn vleugel gelegd moest worden. Om die vleugel poot voor poot op te tillen had ik dus een paar sterke handjes nodig. De chauffeur kwam om 09.50 aanrijden. Hij was alleen.....ons was beloofd dat er twee mensen zouden komen, om mij te helpen, mochten er te weinig buren paraat zijn. Last but not least: de chauffeur gaf een stuk papier, dat voor factuur moest doorgaan, waarop met pen opgeschreven stond, dat ik het volledige bedrag van 1.800,00 Euro diende te betalen. Ik had bij de opdrachtbevestiging al 360,00 euro aanbetaald! Dat wist die chauffeur uiteraard niet. Toen heb ik meteen gebeld met de zaak in Hilversum en daar kon de dame het niet zo snel vinden, zei ze......! Ik heb toen op mijn bank gekeken en precies de datum genoemd, waarop ik de aanbetaling had gedaan. Bij al deze bovenstaande ellende komt nog bij, dat ik nog steeds geen officiële factuur ten name van House of Events heb gekregen met vermelding van B.T.W. en de melding, dat het kleed bedoeld is voor geluiddemping onder de vleugel.......! Kortom: De Vloerkledenwinkel.......daar kopen wij nooit meer iets. We zullen deze zaak ook nooit aanbevelen bij onze relaties en vrienden! We voelen ons zeer slecht behandeld. Het is trouwens vreemd, dat je geen mogelijkheid hebt om nul sterren aan te klikken......want dat had ik willen doen! Jullie zijn namelijk geen enkele ster waard; ook geen halve!
Alles geheel naar wens
Deskundige en professionele attitude. Klant staat voorop. Bij aflevering wordt het vloerkleed zorgvuldig en precies neergelegd, rekening houdend met bestaand meubilair. Aandachtspuntje: bij contacten mail, GSM) kreeg ik vaak wisselende medewerkers aan de lijn, die niet altijd van de afspraken op de hoogte waren.
Prachtig kleer besteld, hij kwam alleen met de verkeerde bies. Geen probleem; het kleed is gelijk netjes opgehaald en heel snel had ik hem weer terug met de juiste bies. Adequaat gereageerd en opgelost: heel fijn!! Het kleed staat prachtig?!
Bij de vestiging in Nijhof heb ik een kleed besteld. Ik was goed geholpen in de winkel en daarna ook online. Ik waardeer de extra moeite dat de Vloerkledenwinkel heeft genomen om een extra ondertapijt te leveren. Doordat de fabrikant niet tijdig kon leveren was het lang wachten. Bezorging heeft eindelijk plaatsgevonden en was correct afgehandeld. Ik ben blij met mijn kleed.
Heel fijn geholpen in de winkel. Kleden uitgezocht die we in onze huiskamer konden bekijken. Levertijd zou 10 weken zijn maar als verrassing werd het kleed veel eerder bezorgd. Prima ervaring bij jullie!
Bob de Bree had zich helemaal ingeleefd in de situatie in onze woonkamer en kwam met het beste advies voor een Louis de Poortere vloerkleed met blokken in de vorm van Mondriaan. Hij heeft deze zelf bij ons thuis gebracht en nadat er een klein foutje inzit dit snel opgepakt en we horen graag verder van hem wat de leverancier eraan kan gaan doen
Prima service en duidelijke afspraken, die ook stipt worden nagekomen
Eerst staal besteld en direct besloten om het betreffende kleed te bestellen. Ging allemaal heel vlot. ( binnen 1 week)
Mooie kleden, superblij mee. Bij een zagen we naderhand een foutje in t weefsel, werd zonder moeite gewoon omgeruild. Men kwam thuis met aantal kleden, die we via internet hadden aangegeven, was ook erg prettig!
Prachtig kleed
Wij zijn netjes ontvangen en geholpen bij het uitkiezen van het vloerkleed. Dit geldt zowel voor Hilversum als Baarn. Ook het tonen van 3 kleden bij ons thuis is ons heel goed bevallen. De verdere afwikkeling is sneller gegaan dan de oorspronkelijke planningsdatum. Ook bij het brengen van het kleed was alle tijd. Complimenten dus.
40 Vreelandseweg C
Hilversum 1216CH