Pluspunten
Geweldige communicatie en snelle levering!
Pluspunten
Ik kreeg een telefoontje na levering of alles naar wens was, dat noem ik nog eens service!
Pluspunten
Zeer snelle levering.
VerbeterpuntenSlechte communicatie met transportbedrijf.
Pluspunten
Fijn dat je gebeld wordt en snelheid
Pluspunten
Heel veel keuze. Kleurstaaltjes mee naar huis en gratis retour zenden. Voor heel schappelijke prijs vloerkleed op maat gemaakt
VerbeterpuntenEigenlijk super tevreden. Als er dan verbetrpuntjes zijn dan is het sturen van een bevestigingsmail na bestelling via website wel wenselijk. Na een telefoontje was duidelijk dat bestelling in productie was genomen. En levertijd was langer dan in eerste instantie was toegezegd. Kan ook door feestdagen gekomen zijn
Pluspunten
Duidelijke website van de vloerkledenwinkel,zonodig krijg je hulp met vragen.Heb een vloerkleed besteld (evt kan je 3 kleden ook op zicht laten komen.) Na de bestelling kreeg ik meteen een berichtje terug en kon ik zelf aangeven wanneer het kleed bezorgd kon worden. Het vloerkleed ziet er mooi uit. Enkele dagen later kreeg ik nog een telefoontje of alles goed was.Goede service.
Pluspunten
Prettige website. Keurig gebeld door Vloerkledenwinkel over het maken van een bezorgafspraak. Wij hadden 2 vloerkleden besteld waarvan er eentje weer is geretourneerd. Het ophalen is prima verlopen. Kon het zelfs vanaf mijn werk laten ophalen, heel fijn, scheelde weer met het opnemen van een vrije dag.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Bestelling geplaatst in heel druk weekend. Hierdoor artikel onvoldoende op voorraad, ondanks vermelding op de site dat deze direct leverbaar was Levering alsnog binnen 4 weken. Prima.
VerbeterpuntenActuele voorraad op de site vermelden. Voorkomt dat er staat op voorraad wat niet het geval was.
Pluspunten
keurige communicatie
Verbeterpuntenaangeven van de lever tijden op de website.. Deze komen niet geheel overeen met de daadwerkelijke levertijd
Pluspunten
Het was aardig dat ik behalve e-mail ook een telefoontje kreeg over de werwachte levertijd.
Pluspunten
gunstige prijs
Verbeterpuntenlevering !
Pluspunten
Super goede service!! De levertijd van de vloerkleed was 3 weken en ik had de vloerkleed binnen 1 week nodig. Toch nog contact opgenomen en ze hebben hun best gedaan om de vloerkleed binnen 1 week te leveren. Bedankt vloerkledenwinkel!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goed geinformeerd, uitstekende bezorging
Pluspunten
Zeer vriendelijke mensen, correct gedrag
Pluspunten
Ik werd gebeld om een afspraak te maken om te leveren. Levertijd ook nagekomen. Helemaal goed dus!
Pluspunten
snelle levering en tapijt was goed verpakt
Pluspunten
snelle terugkoppeling van vraag.
VerbeterpuntenBezorging kan verbeterd worden. Met name het communiceren van bezorgingstijdstip. Nu moet je in principe de hele dag vrij plannen.
40 Vreelandseweg C
Hilversum 1216CH