Pluspunten
Heldere communicatie. Even bellen om een afspraak voor levering maken persoonlijk met een medewerker! Super! En de nazorg na met een telefoontje om na te vragen of alles ok is. (Ik was niet bereikbaar, maar waardeer het enorm). Dit noemt men nu Top-aftersales
Pluspunten
Prima en snelle service. Vloerkleed werd binnen een paar dagen geleverd op de afgesproken tijd. Mooi kleed, ben er erg blij mee
Pluspunten
Kennis en klantvriendelijkheid
VerbeterpuntenBetere communicatie rondom levering
Pluspunten
Goede, duidelijke website en snelle levering. Contact m.b.t. levering was ook erg netjes.
Pluspunten
goede communicatie
Helaas lange levertijd, maar dit wist ik van te voren. Wellicht tussen de 5 weken wachten door nog een mail sturen dat vloerkleed eraan komt?
Pluspunten
Goed geholpen in de winkel in Hilversum. Zeer aardige medewerker.
VerbeterpuntenKan ik niet bedenken.
Pluspunten
Snelle levering Erg mooi kleed
Pluspunten
Goede en tijdige communicatie Groot assortiment
VerbeterpuntenOver Kwaliteit en Nazorg/Garantie van het vloerkleed kan ik op dit moment nog niet zoveel zeggen. Dit moet blijken.
Pluspunten
Nemen de tijd voor je om goed te helpen en informatie te geven!
Pluspunten
Bij onduidelijk word er vanuit het bedrijf meteen naar de klant gebeld, ipv heel veel mail verkeer, top! Bedrijf geeft tips en aanbevelingen aan de klant om teleurstellingen te voorkomen. Zoals het voorstel om voor daadwerkelijk tot bestellen van het kleed over te gaan, toch eerst een kleurstaal op te sturen om te bekijken, echt heel fijn.
VerbeterpuntenMisschien een optie om bij de bestelpagina van een kleed de optie te geven om vooraf een kleurstaal te bestellen of te sturen?
Pluspunten
Heel fijn dat je stalen kunt lenen en wat is de nieuwe winkel mooi!! De service was super!
VerbeterpuntenGeen idee!
Pluspunten
Mooie site, maar toch nog naar de winkel gegaan om het vloerkleed in het 'echt' te zien: daar uiterst prettig geholpen. Prima bereikbaarheid, fijn dat je goed kan parkeren (op een doordeweekse dag). Sympatieke bezorger, moest flink sjouwen maar klaagde niet...
Pluspunten
Prima website, grote keuze. Goed dat contact wordt opgenomen voor dag van aflevering.
VerbeterpuntenNieuws over geschat tijdstip van aflevering kwam 's avonds van tevoren, dus nogal laat, waardoor we moeite hadden met organiseren van ontvangst.
Pluspunten
De ontvangst was vriendelijk. Er werd op tijd koffie aangeboden. Tijd en ruimte om rustig om je heen te kijken en te overleggen. Bij vertraging word je op tijd gewaarschuwd.
Pluspunten
Winkel waar je veel kleden kan bekijken. Heel prettig dat je een paar kleden thuis kunt proberen. Goede service Goede prijs en alle afmetingen mogelijk.
Pluspunten
Snel en correcte levering
40 Vreelandseweg C
Hilversum 1216CH