Pluspunten
Heldere website en info.
Pluspunten
Makkelijk besteld voor een goede prijs en snel en goed geleverd
Pluspunten
zeer snelle levering en hele vriendelijke telefoniste. Fijn ook dat ze in de avonduren leveren!
Pluspunten
Snel geleverd Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenGeen. Kwaliteit weten we nog niet we gebruiken hem nog niet.
Pluspunten
De back-office zorgt ervoor dat wat de verkoper heeft beloofd ook echt wordt uitgevoerd. Chapeau!!
Pluspunten
Erg klantvriendelijk en behulpzaam
VerbeterpuntenKan geen verbeterpunt noemen Net kan ik nog niet beoordelen omdat vloerkleed nog geleverd moet worden, is nog in bestelling.
VerbeterpuntenGeen enkele
Pluspunten
Ik vind het een mooi idee dat je 3 kleden kunt bezichtigen. De medewerker had maar 1 van de 3 kleden bij zich en 1 staal van een gekozen kleed. Dit was jammer maar hij gaf ons goed advies en had ook een andere optie bij zich.
VerbeterpuntenHet kleed was niet goed afgewerkt. De medewerker heeft een losse draad ter plekke opgelost maar later bleken er meer draden los te zijn. Dit vinden wij een slechte zaak terwijl het wel echt een mooi kleed is.
Pluspunten
Zowel de bestelling als de bezorging is probleemloos afgehandeld
VerbeterpuntenDuidelijker vermelden dat er direct betaald moet worden en dan ook op de factuur vermelden dat de betaling al gedaan is.
Pluspunten
vriendelijk, behulpzaam, service erg goed.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs en communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super blij met ons kleed en wat een topservice. Bestelling geplaatst, direct antwoord op vragen en konden ons kleed ook nog eens meteen ophalen. Kleed Werd ook nog netjes in de auto gelegd. Zijn er ook erg blij mee top kwaliteit.
Pluspunten
Mooi Kleed. Prettige communicatie met klantenservice.
Ik betwijfel jullie keuze voor het transportbedrijf. Ik vond het uitermate vervelend dat ik opeens een bericht kreeg dat de kleden de volgende dag gebracht zouden worden terwijl de dag daarna afgesproken was. Dat kan je in de huidige tijd met drukbezette werkende mensen niet maken!
Pluspunten
Bellen na of het kleed eindelijk is bezorgt.
VerbeterpuntenJammer dat prijs niet klopt, voordat het zogenaamd is afgeprijsd. Heb foto als bewijs! Dus zogenaamd 25% korting maar hangt voor die prijs ook bij Loods 5
Pluspunten
Betrouwbare levering. Zeer ruim assortiment. Goede service.
Pluspunten
fijne communicatie ook over de levering
Pluspunten
Vriendelijk ontvangen, Direct voorzien van een hapje en een drankje (heerlijke cappuccino) Ook bereid om het “onderste” kleed van de stapel te laten zien
Pluspunten
Zichtservice aangevraagd en werden voor afspraak teruggebeld. Volgens afspraak op afgesproken datum gebeld door medewerker dat hij onderweg was en binnen 45 minuten zou arriveren. Fantastische service, prima advies gehad en zijn zeer tevreden met de aankoop, welke gelijk kon blijven liggen.
40 Vreelandseweg C
Hilversum 1216CH