Pluspunten
Goed advies, snel en prettig geholpen Goede follow up (bevestiging, aflevering etc) Flexibel bij het afleveren Nette en plezierige aflevering
VerbeterpuntenLevertijd
Pluspunten
Werkt secuur, communicatie is prima
Pluspunten
Hele vriendelijke en bekwame verkoper aan huis en voor de zichtservice.
Pluspunten
Fijne winkel. Ook fijn dat ze met de kleden langs komen. Ik vind ze niet goedkoop maar dat is inherent aan de kwaliteit kleden die ze verkopen. Ik werd snel gebeld over de maaktijd en er is inderdaad geleverd in die week.
Pluspunten
Men komt zijn afspraken na. Als er iets fout gaat wordt het gelijk opgelost. Aanrader.
Correcte levertijd presenteren op website , 4 weken later geleverd dan volgens info op website
Pluspunten
De communicatie over de bestelling en de levertijd is echt buitengewoon goed. Als klant word je voortdurend op de hoogte gehouden.
Pluspunten
Mooie aanbieding. Zat al langer te azen op dit vloerkleed en nu was het in de aanbieding!
VerbeterpuntenNiet zeggen dat op zaterdag niet geleverd kan worden en het uiteindelijk wel doen.
Pluspunten
Ze komen bij je thuis om te zien hoe de kleden eruit zien in je kamer.
Pluspunten
Naar ons bezoek in oktober 2017 van de Woonbeurs te Amsterdam zijn wij in de winkel in Hilversum geweest. Prachtige zaak! Zijn goed geholpen. Vloerkleed was op dat moment ook op voorraad en konden het direct meenemen.
VerbeterpuntenZou het op dit moment niet weten. Vloerkleed bleek fouten te hebben, dit is goed opgelost. Wij kregen een nieuw kleed.
Pluspunten
levering volgens afspraak.
Jullie zijn erg aardige mensen, maar ik heb ook te veel praatjes ervaren. Sommige dingen klopten niet in mijn zoektocht en bestelling van twee kleden.
Pluspunten
Netjes op tijd geleverd, ondanks dat de ingeplande chauffeur ziek was geworden. Twee maanden levertijd, was bekend bij de bestelling, maar afleverdatum klopte precies.
Pluspunten
fijne communicatie, snelle reactie bij vragen
Verbeterpunten--
Pluspunten
Veel keuze, en zaken snel geregeld. Website is snel en overzichtelijk.
VerbeterpuntenHet bezorg bedrijf dat er gebruikt wordt kan de nodige aandacht verwachten. We hadden twee kleden besteld die los bezorgt werden na veel belletjes en onnodig thuis blijven.
Communicatie over zaken kan beter. Nalevering van tapijt verliep niet goed, hier zijn meerdere dingen niet goed gelopen. Inmiddels ruim een week verder en als het goed is volgt de levering binnen een paar dagen.
Pluspunten
Goede service en hele mooie collectie kleden
Pluspunten
Goed bereikbaar per telefoon, internet. Vriendelijke mensen aan de telefoon en goede informatie doorgekregen die ook klopt. Correct en vriendelijk geholpen.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Voldoende artikelen in de winkel. Wrbshop en winkel kwamen overeen waardoor het bezoek aan de winkel de moeite waard was
VerbeterpuntenIn de winkel enigzins rommelig qua hulp
Pluspunten
Uitgebreide collectie Nette klantenservice Mooie site waarop je alles snel kan vinden
VerbeterpuntenLevertijd Beschrijving kleed klopte niet met wat we geleverd kregen
Pluspunten
Veel keuze in vloerkleden!
VerbeterpuntenWebsite vermeldde 2-3 dagen levertijd. Ik ontving 2 dagen later een mail met een verwachte levertijd 2 weken later waarop teruggemaild dat ik verbaasd ben en niet blij. Radiostilte totdat ik na 2,5 week bel. Meneer aan de telefoon erg aardig en zegt dat morgen (zaterdag) of eerstvolgende werkdag geleverd. Aangezien ik 2 uur na mijn telefoontje een mail ontving met het verzendbewijs lijkt het erop dat ze de bestelling waren vergeten. daarnaast levert het door hun gebruikte postbedrijf nooit op zaterdag dus niet realistisch om dat aan te geven.
40 Vreelandseweg C
Hilversum 1216CH