Pluspunten
vriendelijke, behulpzame bediening, ook door de bezorger van het kleed, 'n nepal
Pluspunten
Een bedrijf met heel veel keuze, deskundige en betrokken medewerkers en een goede service. De zichtservice is heel praktisch, ook al hebben we daar geen gebruik meer van gemaakt.
Pluspunten
buitengewoon plezierige bejegening in uitgebreide info Amersfoort en de bezorger van het vloerkleed verdient een 10 met een griffel door zijn optreden en voor zijn gedrag t.o.v. ons
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Veel keus, prettig geprijsd. Erg vriendelijke bediening in de winkel.
Pluspunten
Volgens website was levertijd 14 dagen. Na 1 dag kregen we een telefoontje dat het binnen 2 dagen geleverd kon worden en werd meteen de afleverdag afgesproken.
Pluspunten
Attent en zeer vriendelijk personeel Snelle levering en heel blij met de zichtservice
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering
Pluspunten
Laten je rustig je orienteren in de winkel en worden daarna behulpzaam en vriendelijk geholpen.
Pluspunten
Allemaal 5 *****
Pluspunten
Snelle levering en de dag na levering werd ik gebeld met de vraag of het beviel of dat ze nog ergens mee konden helpen. Erg prettig.
Pluspunten
Super klantgericht
Pluspunten
Klantgericht, prettig contact, snelle levering tot in de woonkamer.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede verkoper! Vriendelijk en behulpzaam
Pluspunten
Ze stuurden eerst stalen op zodat we het thuis konden bekijken.
Verbeterpuntenprijsvergelijking doen. Via een ander bedrijf kon ik het vloerkleed voor 40 euro goedkoper bestellen. Maar na een telefoontje kregen wij het kleed voor dezelfde prijs.
Pluspunten
Professioneel en vriendelijk klantvriendelijke verkoop!
Pluspunten
Goede service, lekkere koffie.
Pluspunten
snelle reacties op vragen
Pluspunten
Pluspunten
Bob bij Loods 5 heeft ons perfect gejolpen
Pluspunten
Klantvriendelijk, mooi en ruim assortiment, bezorging met aandacht, fijne en goed bereikbare winkel.
40 Vreelandseweg C
Hilversum 1216CH