Pluspunten
De zichtservice is echt heel prettig!
Pluspunten
Ze houden je netjes op de hoogte van de levertijd van je bestelling
Pluspunten
De mensen zijn vriendelijk, soepel en behulpzaam. Ken alleen nog de oude showroom in Hilversum.
VerbeterpuntenVoor mij zou het prettig geweest zijn een adviseur thuis te kunnen hebben voordat ik tot aankoop overging. Daar had ik best voor willen betalen.
Pluspunten
Goede website, snelle levering!
VerbeterpuntenSommige producten hebben een lange levertijd.
Pluspunten
Duidelijke en goede communicatie richting klant
VerbeterpuntenBezorging van het kleed mag wel in een minder groot tijdvak van 4 uur...
Pluspunten
Goede communicatie tussen de bestelling en levering in. Bezorging op afspraak Is erg prettig.
Pluspunten
Klantvriendelijkheid, Sortering, Afhandeling
Pluspunten
Snel en praktisch
Pluspunten
Goed advies, ruime keuze en mogelijkheid om aantal kleden op zicht te laten bezorgen. De communicatie omtrent levering etc is duidelijk en afspraken worden nagekomen.
VerbeterpuntenDe op zichtservice duidelijker kenbaar maken op de website.
Pluspunten
Hele goeie service. De gevraagde , gratis stalen , worden snel toegezonden . En ook weer snel omgeruild. De telefoon wordt gelijk door een medewerkster opgenomen. Vriendelijk en met kennis. Nazorg zal ook goed zijn, maar daar kan ik nog niet over oordelen. Vertrouw daar ook op.
VerbeterpuntenNiets
Geef het voorzichtige inschatting van de levertijd, zodat et niet tegenvalt voor de klant als daar meermalen op teruggekomen moet worden.
Pluspunten
De gratis zichtservice, waardoor je echt een betere keuze kunt maken dan alleen op het zicht via de website. De snelle levering. De flexibiliteit bij het maken van afspraken (zichtservice en bezorging ook op zaterdag). Vriendelijk personeel. Nazorg door na levering te bellen of het kleed naar wens is en persoonlijke uitnodiging tot het invullen van een oordeel, wat effectiever is dan gewoon een mail sturen.
Pluspunten
Snel, vriendelijk en servicegericht. Stalenservice is heel prettig en snel. Ook de aflevering was perfect, goede afstemming voor aflevermoment en ook de meneer die kwam leveren nam echt even de tijd.
Pluspunten
Netjes te woord gestaan aan de telefoon. Kleed is van Louis de Poortere en was op die site in de sale. Vloerkledenwinkel.nl heeft een staal ter bezichtiging gestuurd en heeft het kleed voor dezelfde prijs geleverd. Snelle levering, door een attente meneer.
VerbeterpuntenGraag zo doorgaan.
Pluspunten
Website is duidelijk en er wordt (telefonisch) contact met je opgenomen zodra je een aankoop heb gedaan om de levertijd etc met je door te nemen. Ons vloerkleed was er ruim binnen de (op de website aangegeven) levertijd. En het vloerkleed ziet er super en degelijk uit!
VerbeterpuntenTelefonisch hadden we een dagdeel voor de levering afgesproken, er is toen niet aangegeven dat hoewel ze het doorgeven aan de transporteur, hier niet altijd rekening mee wordt gehouden. Het vloerkleed kwam dus iets later (maar wel op dezelfde dag) bij ons aan.
Pluspunten
Geleverd zoals beloofd, goede beschrijvingen op de website
VerbeterpuntenMag bij de kleden beter bij staan hoe je ze en of je ze zelf kunt of laten reinigen.
Pluspunten
Goede professionele hulp en een ruim aanbod van hoogwaardige kleden. Super dat je er een antischuif kleed gratis bij krijgt en hulp met het inpakken en inladen van het kleed! Zeer tevreden!
VerbeterpuntenEr was een stapel met de laatste kleden van oude collecties. Deze kleden zouden wellicht ook op de site vermeld mogen worden. Dit was ook een idee die intern werd aangegeven door een van de medewerkers.
Pluspunten
Snelle levering ondanks dat op de website aangegeven stond dat het twee weken zou duren
VerbeterpuntenAfspraak plannen gaat nu via een e-mail, misschien handiger om dit via een digitale kalender te doen. Daarnaast vooraf geen indicatie van het tijdstip van levering ontvangen van de vervoerder
Pluspunten
Wij hebben lang gezocht naar een winkel waar we een vloerkleed op maat kunnen bestellen. En dus gevonden. Prima website. We zijn gebeld na de bestelling omdat de op maat levering lang duurt (moet van ver komen). Prima service. Zo weet je waar je aan toe bent. Het maken van een bezorgafspraak was ook zo gedaan. Erg tevreden.
VerbeterpuntenEr zou ons een bericht over het globale tijdstip van levering gestuurd worden. Dat bericht hebben wij niet ontvangen. Overigens was een telefoontje naar de servicedesk voldoende om het tijdstip te achterhalen.
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering, mooie producten!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Het meest positieve is dat je waar voor je geld krijgt en dat het vloerkleed er precies zo uitziet als op de foto. De kwaliteit van het kleed is erg hoog (duidelijk te zien) en de kleur komt exact overeen met de foto op de website. Ik ben zeer tevreden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede communicatie.
Pluspunten
Fijn bedrijf, mooie producten, duidelijke foto´s, goede service, snelle en correcte levering en goed garantievoorwaarden.
VerbeterpuntenHet overzicht op de site is door de hoeveelheid kleden best lastig te houden, een toevoeging zou kunnen zijn dat je een aantal verschillende kleden die je mooi vindt op 1 pagina kunt plaatsen om ze goed te vergelijken.
40 Vreelandseweg C
Hilversum 1216CH