Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs, zeker ook met een eigen logo. Ik twijfelde of ik de drukkleur goed had ingesteld, maar na mailcontact is alles goed gekomen. Snelle reactie, helemaal top!
Pluspunten
schitterend lint, snelle levering, ik ben er hartstikke blij mee
Verbeterpuntenik zou zelf graag iets meer kleurmogelijkheden zien
Pluspunten
Snelheid en prijs, en meewerken om je logo in het juiste formaat te krijgen. Het resultaat is supermooi en snel thuis geleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Je wordt van alle stappen die ondernomen worden perfect op de hoogte gehouden. Heel fijn dat je een berichtje op je gsm krijgt wanneer je bestelling geleverd wordt.
Pluspunten
VerbeterpuntenIn mail een overzicht van definitieve bestelling. Ik twijfel aan wat ik heb besteld en handig als je dat kan na zien
Pluspunten
donkerblauwe inkt toevoegen.
Verbeterpuntenkleuren op de website duidelijker maken.
Pluspunten
Duidelijke uitleg over manier van werken
Pluspunten
Bijzonder vriendelijke service en meedenken is als vanzelfsprekend
Pluspunten
snel, keurig uitgevoerd, veel keuze
Pluspunten
Duidelijke webshop, goede prijs/kwaliteits verhouding, snelle levering.
Pluspunten
Het lint ziet er super uit, precies zoals je het op de website hebt kunnen zien! Ik ben blij!
Pluspunten
Zeer veel mogelijkheden. Staan open voor eigen inbreng.
VerbeterpuntenKleur van lint en drukkleur zijn niet duidelijk op de website
Bestel eenheid zou van mij ook kleiner mogen zijn, bijvoorbeeld met sprongen van 10 meter ipv 25 meter.
Pluspunten
Zeer makkelijk bestelsysteem en binnen 2 werkdagen in huis. Wij gebruiken het bedrukte lint om onze bestellingen op te leuken. Reacties van klanten zijn altijd positief, alsof ze een cadeautje hebben ontvangen.
Pluspunten
Leuk om een lint te ontwerpen zonder dat je een grote hoeveelheid dient af te nemen
Pluspunten
Super snel en dat wat je ziet op site bij t maken van je lint komt goed overeen met de werkelijkheid!!!
Mogelijkheid logo meteen zelf aan te geven en te zien in een ontwerp voorbeeld.
Pluspunten
Fantastisch, precies zoals ik het wilde! En super snel geleverd!
Pluspunten
Snel, elk aantal meters te bestellen! Prima kwaliteit!