Pluspunten
Makkelijk te bestellen via keuze menu op de website
Verbeterpunten-/
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering
Pluspunten
Zeer snelle verzending en zeer hoge kwaliteit!
Pluspunten
snel geleverd. Snelle reactie bij vragen
Pluspunten
Heel gemakkelijk om iets te bestellen en vlotte levering. DANK U !
Pluspunten
Personnaliseren & heel snel geleveerd
VerbeterpuntenFast delivery
Pluspunten
Snelle reactie. Afwerking is top gedaan! Ik had het snel nodig voor een begrafenis en na een telefoontje heeft men de daad bij het woord gevoegd en werd het de volgende dag bezorgd. Echt top!
Pluspunten
Pluspunten
Ruime keuze, prima website
Pluspunten
Prettige website waar je snel ziet hoe het eindproduct zal gaan worden. Een goed product, snel geleverd en voor een vriendelijke prijs
Pluspunten
Geweldige lintstokjes!!!!
Meer afbeeldingen. Ik miste een afstudeerhoed bijv.
Pluspunten
Erg snelle en vriendelijke reactie van klantenservice. Kreeg een voorbeeld lintstokje doorgestuurd, heel erg fijn, zo krijg je een goed idee van hoe het er uit kan komen te zien!
VerbeterpuntenFoto's van de werkelijke producten op site/facebook zetten. Zodat je echt ziet hoe het er uit kan komen te zien.
Pluspunten
Service, snelheid en prijs/kwaliteit is absoluut top!
Pluspunten
Ik kreeg onmiddellijk antwoord op mijn vraag. Snelle levering. Zeet tevreden!
Pluspunten
Supersnelle service. Toen bleek dat wij een fout in de tekst gemaakt hadden hebben ze gelijk een nieuwe gemaakt en zonder bijbetalen. Super!!
Pluspunten
Overzichtelijk, snelle levering, goede keuze e
Pluspunten
Alles was super, zeer snelle levering en een perfecte prijs kwaliteit verhouding. Ben dik tevreden!
Pluspunten
Prima product. Ze leveren wat ze beloven. Al vaker bij ze besteld, altijd goed. Zelfs een keer een fout gehad in een lint (spatie waar hij niet moest) kreeg direct zonder probleem een geheel nieuwe rol thuis gestuurd. Bestel graag bij PrintJeLint!
VerbeterpuntenSoms is het lastig in het programma te zien hoe sommige dingen in het echt uitpakken. Ik had bijv. een afstand tussen de tekst geschat... in het echt had ik het toch liever dichter op elkaar gehad.
Pluspunten
mooie en stevige linten! zeer mooi gedrukt!
Verbeterpuntende lintjes stinken naar chemische dingen.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire