Pluspunten
Heldere website, vlotte service
VerbeterpuntenHet lint niet midden in de tekst afknippen, want dan hou je een half stuk tekst over waar je niets mee kunt.
Pluspunten
Na een fout mijn kant, en de volgende bestelling ook fout zijn wij prima geholpen. Pluim voor printjelint.
VerbeterpuntenDe website. Als er bestelling is gedaan, blijven de gegevens in het bestelscherm staan. Hierdoor is mijn volgende bestelling mis gegaan.
Pluspunten
wij zijn erg tevreden over jullie bedrijf , mooie resultaten, snel en gemakkelijk te maken. dank daarvoor
Pluspunten
Vriendelijk te woord gestaan, snelle afhandeling van de opdracht.
Pluspunten
Snelle levering en zag er goed uit.
Pluspunten
Heel snelle levering en prima kwaliteit!
Pluspunten
Site is toegankelijk, en het is erg duidelijk hoe je bestelling kan plaatsen. De dag erna al in huis. Super. Mooie kwaliteit ook.
Pluspunten
Super. Alles naar wens. Niks op aan te merken.
Pluspunten
excellent produkten en super & snel aflevering
Pluspunten
Fijn dat je meteen kan zien hoe je lint er uit komt te zien! Snelle levering!
VerbeterpuntenBij verwerking van het bedrukte lint (ik deed het lint door een kraal), gaat de afdruk er vrij snel af.
Pluspunten
Vriendelijke, duidelijke communicatie en snelle levering.
Pluspunten
Super snelle levering. Eind resultaat precies zoals de bedoeling was.
Pluspunten
Supersnel geleverd en ziet er precies uit zoals je het gemaakt hebt. Leuke eerste koopervaring.
Pluspunten
Heel snelle levering en makkelijk voor te bestellen, heel duidelijk op de website.
VerbeterpuntenHet lint was niet zo mooi afgeknipt, er stond al iets op voor het volgende lint, jammer want nu moeten we het bijknippen, hopelijk blijft het mooi. Er waren ook enkele vlekken op het lint, juist boven de tekst, valt dus wel beetje op. Misschien nog wat meer lettertypes? Waren niet zo heel mooi vond ik persoonlijk.
Pluspunten
veelzijdige editor voor het ontwerp preview wel niet superduidelijk zeer concrete opvolging van de levering via dpd
Pluspunten
Handige tool op de website om zelf jouw lintje aan te maken met eigen logo. Zeer professionele en snelle service.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire