Pluspunten
- Snel en goed geleverd. - Goed bereikbaar, snelle reactie op mail.
Pluspunten
Als HBO studentenbedrijf hebben wij niet veel te besteden. Ter bevordering van onze opdracht heeft de beste man aan de telefoon ons een hele mooie aanbieding gedaan, waardoor wij onze wensen en behoeften konden vervullen. Nogmaals dank hiervoor!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede communicatie, prijs kwaliteit is zeer goed.
Pluspunten
lint met onze bedrijfsnaam ziet er prachtig uit.
Pluspunten
Heel netjes gedaan
Pluspunten
Goede kwaliteit en snel geleverd TOP !!
Pluspunten
Mooi lint
VerbeterpuntenLint tekst kan nu maar in 1 kleur. Het zou mooi zijn als je verschillende kleuren letters zou kunnen printen.
Pluspunten
Zeer snel en correct
Verbeterpuntenmisschien nog een luxe lijn introduceren
Pluspunten
Snelle levering Ik bestelde bedrukt lint. Vind het mooi gedaan! Goede service, ook na verkoop!
Pluspunten
Hele snelle service. Correct
Pluspunten
de tekst en letter grootte is heel mooi de kleur van de lint is precies wat ik hoopte. het product voelt goed aan . ben blij dat ik het voorbeeld voor me bijwerking van de lint kon zien zo dat ik weet wat ik maak en kan verwachten. de lossen buten die er bij zit vind ik heel handig. ik had gevraagd voor een datum wanneer het pakketje binnen zou krijgen maar kreeg hem al de volgende dag ik ben daar wel blij mee maar laat het me voortaan alstublieft weten in een mail.
Verbeterpuntenhet afknippen van de lint in het bedrijf is niet mooi afgewerkt jammer genoeg. de eind stukken van de lint is daar door beschadigd . de prijs vind ik daar door niet gepast , nu moet ik dat zelf netjes maken.
Pluspunten
Lint is van mooi kwaliteit en is goed bedrukt, gaat er niet vanaf. Heb het anders meegemaakt bij een ander bedrijf, ging de tekst er vanaf.
VerbeterpuntenMeerdere kleuren
Pluspunten
Duidelijk bestelsite. Keurige levering, snel en accuraat.
Pluspunten
Snelle reactie, snelle levering.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire