Zou best wat korter mogen zijn
De cursus vond ik heel goed en het examen en de docent was heel duidelijk en heel goed een echte aanrader
voor mij nieuwe stof waar ik nauwelijks mee in aanraking kom helder uitgelegd waardoor ik belangrijke situaties voor me kon zien. Daardoor was het examen niet moeilijk. het Haagse accent van de docent was even wennen:-)
was makkelijk en goeie uitleg van de docent hoefte niks na tevragen want was duidelijk en begrijplijk
Fijne vrouw door wie de cursus werd gegeven. Het was wel een erg vol programma, bijna geen tijd om adem te halen. Ik begrijp dat het niet anders kan als alles in 1 dag behandeld moet worden. Persoonlijk zou ik 2 dagen prettiger vinden.
Werd allemaal top uitgelegd en goed verwoord. Heb het in een x gedaan
Prima dag gehad, veel van opgestoken. Alleen jammer dat we het niet over het laswerk hebben gehad. Hier ben ik zelf niet bekend mee. Maar kwam helaas veel voor in mijn examen.
proefexamen sluit niet helemaal aan bij huidige examen vragen
Goede leuke leerzame les gehad van stefan blummel
Het idee van een veiligheidscursus is natuurlijk goed. De manier waarop je het doet is ook goed. Wat kan veel beter: Zorg dat de cursus veel meer gerelateerd is aan het werk wat je doet. Voor ouderen is het een te lange dag! Dus ook het examen veel meer gerelateerd aan het werk dat je doet.
Beste cursist, Allereerst willen wij u hartelijk danken voor uw feedback op onze opzet van de cursus en examen. De lesstof die wij gebruiken sluiten aan bij de eind- en toetstermen van SSVV. Zij bepalen de lesstof van het VCA en maken daarbij examenvragen. Onze lesstof sluit aan bij deze eind- en toetstermen. Graag verwijzen wij u naar de websitepagina met de eind- en toetstermen https://www.vcainfra.nl/b-vca-vol-vca-vil-vcu/ en de toelichting op de eind-en toetstermen https://www.vca.nl/downloaden-bestellen. Uw klacht over de inhoud van de eind- en toetstermen en het aansluiten bij de praktijk, kunt u dan ook het beste aangeven bij SSVV. Met vriendelijke groet, Astrid Dudink Cursus coordinator
Fijn, cursusleider had alleen ietjes meer tijd kunnen vrijmaken om notities te maken. Fijne cursus/cursusleider niks negatiefs te zeggen
goede traing
Uitstekende vorm van lesgeven Het examen zelf kan iets beter door de te trage laptops die aanwezig waren.
De cursus is duidelijk en volledig.
Uitleg goed Tips perfect
Roland is een zeer vriendelijke docent, alles werd op een juist tempo en duidelijk uitgelegd, ook met af en toe een grapje ertussendoor.
goede uitleg en erg duidelijk
Een prima instructeur die het naadje van de kous weet. Deskundig en goed geregelde cursus met een fijne uitkomst van het VCA-examen!
Goede docent met adequate praktijk voorbeelden!
Goede uitleg alleen had ik helaas toch 3 vragen in het examen die niet besproken waren. Tevens is de dag net te lang waardoor je focus weg is. (ik was ook ziek)
Hoewel de leraar heel relaxt was was het al met al toch een lange dag in de schoolbanken.
Ik heb de dag als zeer positief ervaren. Persoonlijk zag ik er een kleine beetje tegenop met sommige onderdelen die ik niet toepas in het werk of totaal geen affiniteit mee heb. Maar met Jan als docent was de gehele cursusdag zeker niet langdradig en kon ik de informatie goed volgen en opslaan in mijn geheugen. Daarnaast was het gezellig, ook geen een onbelangrijk detail ;). Ook credits voor de locatie, Fletcher Nieuwegein. Een fijne ruimte, goed bereikbaar en van alle gemakken en lekkers voorzien! Top! Als kers op de taart, dat was natuurlijk de gunstige examenuitslag die de dag afmaakte!
De cursus heb ik meer dan goed ervaren, omdat Majella, het liet zien via powerpoint, dus je kon t makkelijk overnemen, ze liet filmpjes zien van situaties, dus dan is het voor mij makkelijker onthouden. En ze deed 29 vragen via je smartphone beantwoorden. Dus die vrageb sla je gelijk op. Was zeer goed geregeld.
Ik vond het erg moeilijk om de instructeur te verstaan; hij slikte vaak z'n woorden in waardoor woorden als 'energie' 'eezie' werden of 'geluidsomstandigheden' werden uitgesproken als 'gluisteen'. Hij had er geen problemen mee om soms een minuut of 5 te spenderen aan zijn huwelijksproblemen door middel van quotes als "Ga nooit een huwelijk in als je niet ook de scheiding kan betalen, want dat is verreweg het duurste" en "het huwelijk is een langzame dood". Hij gaf ongevraagd inzichten in hoe veel kinderen hun biologische vader niet kennen en hoe goed hij wel niet is in het spotten van kinderen wiens ouders zijn vreemdgegaan. Al deze afdwalingen kwamen ten kostte van het leermateriaal dat niet eens volledig behandeld is. De kwesties zie wel aan bod kwamen en verstaanbaar waren werden alleen een paar keer herhaald alsof het een dictee was van Wikipedia feiten en niet goed inhoudelijk uitgelegd. Als het wel uitgelegd werd, was het vaak in combinatie met dingen die dan weer "niet meer nodig zijn voor het examen" of juist "wel in de praktijk wordt gedaan maar op het examen juist niet zo moet worden ingevuld" wat erg verwarrend was.
Goedemiddag, Via Kiyoh ontvingen wij bericht dat u de moeite hebt genomen om een reactie op Kiyoh achter te laten over uw ervaring van onze VCA cursus. Allereerst wil ik u hiervoor hartelijk danken! Immers zonder feedback van onze cursisten kunnen wij niet werken aan continue verbetering en de wijze waarop onze docenten de VCA training geven. Vervelend dat u geen positieve ervaring heeft ondervonden en onze docent slecht te verstaan was en zijn persoonlijke mening uitte. Dit mag natuurlijk nooit. Hiervoor bieden wij u onze excuses aan! Uiteraard checken wij steekproefsgewijs ook de wijze waarop onze docenten de training verzorgen. Echter dit is een moment opname en zijn wij verder afhankelijk van de informatie die wij van onze cursisten ontvangen. Wij nemen u opmerkingen dan ook zeer serieus en willen graag op korte termijn een gesprek met de betreffende docent aangaan. Nogmaals bedankt voor uw feed-back!
leerzaam
Wilmersdorf 50