Simpel en goed!

Bestelling gedaan, iets vergeten en dat werd nog snel aan bestel;ling toegevoegd. Uitstekende service, snel geleverd voor een eerlijke prijs. Heel tevreden!

vlotte transactie

Vlotte service, duidelijke site, gerespecteerde levertermijn

Balen

Als je besteld hebt krijg je een kortingsmail van 5% . Dit is te zielig. En als je het woonadres aanpast sturen ze het naar je oude adres. Deze keer zeer slechte ervaring gehad.

Goede prijs

Super service

Altijd zeer snel leveringen

Quick delivery and comparable pricing

The product is good and priced well. Although shipping cost can be reduced a bit.

Bestellen gaat makkelijk, snel verzonden en ontvangen

Snel verstuurd, groot aanbod en een scherpe prijs

Correct en snel

Gemoedelijk

Heel klant vriendelijk

Ik had lenzen die niet in voorraad was. maar ik vond de eerste lenzen prettiger dat hebben ze voor mijn naar gekeken en de lenzen bezorgd en daar ben ik heel blij mee. mngr Harrie Evers

Goed en snel geleverd

Gewoon goed

Levering duurt te lang ,bestelling vergeten en doen het dan af als backorder.

Duurt te lang

Snelle reactie

Snel correct antwoord op mijn vraag per email en snelle verzending van de producten.

Doen wat ze zeggen en persoonlijk contact

Omdat ik op vakantie ging, had ik de lenzenvloeistof voor die tijd nodig het liefst. Ik kreeg een persoonlijk bericht dat het verstuurd was en dat de post de laatste tijd soms wat vertraging heeft (wat gelukkig niet het geval bleek). Ik vond vooral het persoonlijke contact heel fijn, want tegenwoordig praat je meestal met ‘computers’ en niemand kan ergens wat aan doen enz, maar dat was hier dus juist niet het geval!

Snelle levering, goed assortiment

Vraag werd snel beantwoord en bestelling snel geleverd. TopZ

Snel en vakkundig

Plezierige wijze van zakendoen

juiste levering voor mooie prijs

het duurde wel wat langer dan aangekondigd, dat was vervelend omdat ik toen op vakantie was. lenzen zijn precies degene die ik al had, maar deze zijn per set 12 euro goedkoper.

Ik heb lenzen die ee langere leveringstermijn hebben en dat staat er keurig bij op de site! Heel fijn. De prijs is scherp en alles in volledige tevredenheid ontvangen

Wel een half jaar pakket.

Eindelijk 1 zaak gevonden die wel een half jaar pakket kon leveren van de lenzen vloeistof.

3 maanden

Uitstekende service!!!

Ik ben tevreden

Fijne website en snelle levering

Bestelling prima en snel geleverd

Aan te bevelen

Gemakkelijk om te bestellen Prima op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling Product zoals omschreven

Prima prijs kwaliteit en snelle levering

Prima prijs kwaliteit en snelle levering

Als ik iets bestel verwacht ik het snel te krijgen

Ik bel 2 weken later nadat ik het besteld en betaald heb toen pas gingen zij het opsturen belachelijk

Kerkheide 13 A

5513 ND Wintelre

Over Eyelens.nl

Eyelens.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in contactlenzen, lensvloeistoffen en aanverwante accessoires. Het assortiment omvat daglenzen, maandlenzen, nachtlenzen en kleurlenzen van gerenommeerde merken, evenals reinigingsoplossingen en bewaarmiddelen. Eyelens.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig hun oogzorgbehoeften kunnen vervullen.