Een goed afgewerkt en inspirerend kleed voor onze kleinkinderen.

Als opa en oma zijn wij heel blij met het boerderijkleed voor onze kleinkinderen die er heel leuk op spelen.

Prima speelkleed

Mijn zoon vind het kleed geweldig. Veel speelplezier al aangehad.

mooi

Het tapijt ziet er heel mooi en degelijk uit. ik ben er heel tevreden mee, en hoop dat mijn kleinzoon dit ook is als hij dit cadeau krijgt met Kerst.

Supersnelle levering!

keurig netjes afgeleverd

Mooi kleed, goede service

Kleed is mooi en stevig, zeker voor de prijs! De levering was ook vlot, dus top!

Doen wat ze zeggen.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit mat. Spijtig wel dat de antislip dat wij erbij genomen hebben er niet aan vast kan. Wij rollen de mat altijd terug op door krabbende katten en de antislip maakt dat moeilijker

Goede keuze

Mooie speelkleedjes Goede prijs/kwaliteitverhouding

Super mooi speelkleed

Het mooi veilig afwasbaar kleed! Het is netjes verpakt en bezorgt van jullie uit

Misverstand opgelost

Vanwege vakantie kreeg ik het tapijt niet geleverd. Bedrijf nam contact met mij op om dit op te lossen. Over het kleed kan ik niets zeggen, maar de service was dus prima.

Mooie kleuren, goede kwaliteit

Fijne speelkleden voor de kleuters. Voordeliger dan bij de reguliere onderwijs leveranciers.

Erg tevreden, mooi kleed

Snelle levering, goede kwaliteit. Mooi kleed voor mijn dochter om op te spelen. Fijn dat de speelkleden in verschillende maten te bestellen zijn.

Prima site veel keus snelle levering!Speelkleed is naar verwachting!

Overzichtelijke site,met veel keus!Snelle levering,van het speelkleed,en voldoet helemaal aan de verwachting!

Prima site veel keus snelle levering!Speelkleed is naar verwachting!

Duidelijke site. Bestellen is heel simpel en het wordt snel geleverd. Tapijt is zoals verwacht uitstekend van kwaliteit!

Duidelijke website en webshop. Snelle levering. Prima kwaliteit en eerlijke prijs.

Goede kwaliteit, mooi speeltapijt

Verwarrend

Verwarrend, maar het was dan ook de eerste keer. Tapijt is wel héél mooi en goede kwaliteit !

Goede, snelle service!

Goede kwaliteit speelmat. De kleuren van de mat zijn in het echt nog mooier dan op de foto!!

Helemaal top groot speeltapijt besteld, mooi van kleur, onze kleine speelt er heel graag op!

Heel mooi product, goede service

Nog een product besteld. Goed bereikbaar, goede service. Producten zelf ook heel netjes en leuk

Zeer mooi product, bedrijf zelf moeilijk bereikbaar

Product erg netjes. Levering prima. Nadeel is dat ik diverse malen getracht heb contact op te nemen telefonisch en via de mail. Hier is niet op gereageerd.

Supersnelle levertijd, prachtig kleed!

Levering zoals beloofd de volgende dag, keurig op tijd. Het tapijt is prachtig. Kleuren zijn mooi, print goed en netjes afgewerkt. Onze kleine ligt er met veel plezier op te spelen!

Alleen nergens te vinden hoelang de levering duurt en bij afwezigheid van bewoner tijdens de levering, had de bezorger het pakket gewoon bij de voordeur gezet. Dus niet geprobeerd het te leveren bij naaste buren.

nylonstraat 8

8281JX Genemuiden