Betrouwbare zaak

Keurige snelle levering

Netjes en vlot

Goede site bestelling netjes en verzorgd op tijd geleverd.

snel besteld en snel geleverd, kortom tevreden klant.

Van bestelling tot levering, snel en correct!

Vlotte levering formaat tasje viel tegen

Lengte / breedte klopte. Stond geen diepte bij. Had niet verwacht dat die er totaal niet was en inhoud dus zo heel beperkt was.

Snel geleverd!

Snel verwerkt.

zeer snelle service

zeer snelle service

Snel en correct!

Zeer snelle leveringen, producten in uitstekende staat. Doe zo verder: )

Waar is mijn pakket? ik kreeg geen mail dat het is aangekomen...

Waar is mijn pakket? ik kreeg geen mail dat het is aangekomen...

snel en prima

snel en prima

Vlotte en juiste aflevering

Vlotte en juiste aflevering

Handig dat je de brievenbusdoosjes per 10 kan bestellen, en een zeer snelle verzending. Netjes alles goed verpakt. Perfect.

Snelle en vlotte service

Snel en zorgvuldig.

Goede service, geen kopzorgen.

Snel en goed

Vandaag besteld en morgen was het in huis

Snelle levering en product spotgoedkoop!

Was op zoek naar zakjes om wat cadeautjes in the verpakken. Ik kocht 100 stuks voor maar 10 euro! Snelle levering en overtreft de verwachting!

Wat ik besteld had ziet er prima uit en de levering was super snel echt een aanrader Top!!

Gemengd gevoel

Beetje vreemd dat je eerst e n ander bedrijf aan de telefoon krijgt een dan wordt doorverbonden met Moniss. Waarom niet gewoon een eigen nummer? Bestelling kwam niet volledig binnen zonder dat ik daarvan op de hoogte was. Voor het restant van de bestelling had ik een ander adres opgegeven, maar die zending kwam gewoon bij ons in Vianen binnen en niet bij het opgegeven adres on Vlissingen. Verder qua prijs en product prima.

Snel

Kwaliteit en snelle levering!

Geweldig !

Goede service en snelle levering !

Snelle levering, prima zipzakjes!

Wat valt er meer te zeggen? Het zijn prima zakjes en ze werden netjes op tijd geleverd. Helemaal goed, dus.

zeer zeer slecht

Ik had nogal haast bij een bestelling. Om er zeker van de te zijn dat de bestelling op tijd binnen zou zijn heb ik er speciaal nog over gebeld. De dame aan de telefoon garandeerde mij dat ze de bestelling die avond nog de deur uit zou doen, zodat het de volgende dag binnen zou zijn. Het was toen maandag en ik had de bestelling uiterlijk woensdagmiddag nodig. Dinsdag was de bestelling nog niet binnen, maar gelukkig zag ik in de mail staan de bestelling 1 tot 2 dagen erover zou kunnen doen om aan te komen. Gelukkig had ik nog een dag om te overbruggen. Ik wilde er ook niet direct over zeuren. De volgende dag hadden wij in de middag nog niets ontvangen. Het was die dag eigenlijk mijn vrije middag, maar ik ben toch gaan bellen waar de bestelling bleef. Ik was er eigenlijk vanuit gegaan dat het nog onderweg was en wilde graag weten of zij de status van de bezorging met me konden delen. Er werd mij gezegd dat ze hier naar op zoek moesten, maar dat ik teruggebeld zou worden. Na een halfuur was ik nog niet teruggebeld en ik ben uiteindelijk zelf terug gaan bellen. Dezelfde dame die mij garandeerde dat de bestelling er de volgende dag zou zijn, wist mij te vertellen dat de bestelling nooit het magazijn verlaten had. Ik was hiervan zo in de stress, dat ik niet eens boos kon worden. Ik moest direct een plan B bedenken (op mijn vrije middag) Ter plekke heb ik de bestelling geannuleerd, en dit was ook mogelijk gelukkig. Twee dagen later kreeg ik een mail dat de bestelling onderweg was. Ik heb direct een mail gestuurd en mijn ongenoegen hierover geuit. Telefonisch was die bedrijf niet bereikbaar. In de mail heb ik te kennen gegeven dat ik hier niet meer werk aan wens te hebben en dat ik ook zeker niet van plan ben de bestelling te betalen. Hier heb ik totaal geen reactie op gekregen. Normaal gesproken ben ik wat voorzichtig met negatieve reviews plaatsen, omdat ik dit best schadelijk kan zijn voor een bedrijf, maar niemand reageert op mijn mail.

goede service

Keurig op tijd afgeleverd, en vriendelijk behandeld na een "fout" melding van mijn kant. Dank jullie wel.

ik ben een kleine klant em heb goede evaring

te weinig gekocht voor een compleet beeld

altijd goed!

niets aan toe te voegen. altijd goed.

6 Kamerlingh Onneslaan

Lelystad 8218MA