Pluspunten

Snelle service. Fijn dat ik zelf het aantal tasjes kon bepalen. Goede kwaliteit product voor een goede prijs.

Momenteel geen. Wellicht in de toekomst, wanneer ik weer een bestelling plaats en een andere ervaring opdoe.

Pluspunten

Price, delivery time and easy to use web shop

???

Pluspunten

super service, ze bellen netjes op als een artikel wat later geleverd wordt.

Pluspunten

Heel prettig bedrijf met goede spullen, Ben al jaren een tevreden klant.

Ga zo door.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Normaal heel positief, dit keer niet. Ideal liep vast dus gekozen voor optie vooraf overmaken. Direct na de bestelling betaling verricht conform factuurnummer en andere gegevens. En maar wachten op de bestelling, uiteindelijk zelf moeten bellen, kreeg antwoord dat de betaling niet binnen was... Uiteindelijk gevonden kreeg ik de bestelling weer pas 2 dagen later (zou dezelfde dag verzonden worden aldus de dame aan de telefoon), Bleek niet gebeurd te zijn. Weer gebeld, zou worden teruggebeld, dus niet... Bij ontvangst van de bestelling zaten diverse items gewoon los er tussen gepropt en daardoor deels onbruikbaar. Weer gebeld, dat is dan wel netjes opgelost, werd opnieuw toegestuurd. Dus normaal prima, maar deze keer niet echt. Kan een keer gebeuren, maar nog een keer en ik zoek het elders.

beter de betalingen nakijken en als je iets belooft dit ook nakomen.

Pluspunten

- geleverde zakken los in een doos gegooid waardoor grotendeels verkreukeld en onbruikbaar geworden en reeds weggegooid - ik heb hierover gereageerd per mail en geen enkele reactie, uitleg of excuus ontvangen en dat stoort me nog het meest

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending, goede prijzen, goede producten

Bij de brievenbusdoosjes mogen de vouwlijnen beter gedaan worden en de ruimte die je gebruikt om het doosje te sluiten mag iets breder zodat het kleine stukje beter past en het karton niet hoeft te buigen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

kwaliteit producten zijn goed

onderneemt geen actie na bezorgen verkeerd pakket. heb mail gestuurd, en gebeld, echter re volgt geen reactie ondanks dat moniss dit wel toegezegd heeft

Pluspunten

Kwalitatief goede producten en aardige klantenservice! Fijn dat je ook kleine hoeveelheden kunt bestellen.

Geen! Houden zo.

Pluspunten

Perfect !!

Pluspunten

Duidelijke website , snelle levering!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

zorg dat de bestelling op tijd is en lukt het niet dan ga de klant bellen hierover ik wacht al een week op mijn bestelling en heb nog niks ontvangen

Pluspunten

Altijd snel en compleet.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

ik heb het pakket niet ontvangen!

Pluspunten

goede prijs kwaliteit verheouding

Pluspunten

Wij, van fix-plus.nl, bestellen al jaren bij Monnis. Of het nu om een kleine of een grote bestelling gaat, de service en aandacht die je als klant ervaart is altijd top!

Ik kan enkel als tip mee geven dat Minnis door moet gaan zoals ze nu bezig zijn.

Pluspunten

breed assortiment ook na enkele jaren is hetzelfde produkt nog leverbaar snelle service goede prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

snel, goede kwaliteit

verzendkosten zijn zo hoog

Pluspunten

Snelle reactie en levering, goede communicatie over de bestelling voortgang/status

Pluspunten

Super gemakkelijke website en erg gebruiksvriendelijk! Super snelle levering!!!! Mega tevreden en ik zou er zo weer bestellen!

Pluspunten

Alles aan dit bedrijf is top! Top service, top eigenaar, top top top.

Pluspunten

Producten zijn ook in kleine hoeveelheden verkrijgbaar. Snelle levering.

Ga zo door!

6 Kamerlingh Onneslaan