Vandaag besteld, volgende dag al binnen. Keurig netjes verzorgd en niets te duur!

Goedkoop en snelle levering

Mijn eerste kennismaking met Moniss.nl is goed bevallen. Naast de goede en overzichtelijke website zijn de artikelen goedkoop t.o.v. andere webwinkels. Daarnaast zijn de producten snel geleverd.

Klantvriendelijk

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede service echt top!

Prijs goed, levering tot 2 keer uitgesteld

Prijs goed, levering tot 2 keer uitgesteld

Snelle levering, afhandeling.

In één woord top!

Supersnel, topkwaliteit en beste prijs

Superservice

Goedkoop en kwaliteit

De producten hebben een goede prijs/kwaliteits verhouding. Doorgaan snel geleverd, maar mocht onverhoopt niet alles meer op voorraad zijn, bellen ze netjes of we het ene gedeelte gelijk willen hebben of dat het gelijk verstuurd kan worden met wat mageleverd wordt.

Precies gekregen waar ik om gevraagd heb.

Super snelle service

Volgende dag mijn bestelling ontvangen, super tevreden👍

Besteld om 16.30 en kon het gewoon om 17.00 uur dezelfde dag ophalen. Als ik vanwege de reistijd wat later zou worden, na openingstijd, was dat ook geen probleem. Super fijn dat het zo kon.

op 22 juli besteld en op 31 juli pas bericht dat bestelling geleverd zou worden.

Op 22 juli bestelling geplaatst. Pas op 31 juli pas ontvingen we bericht dat bestelling geleverd zou worden. Tussentijds getracht een mail te sturen naar Moniss.nl, doch die kon niet worden bezorgd. We hadden de bestelling voor onszelf al afgeschreven en dachten dat we het geld kwijt waren.

Geweldige service!

Bij track and trace stond dat mijn pakketje retour afzender was omdat deze geweigerd was. Ik had echter niemand van Postnl gezien. Na contact met jullie hierover werd er meteen een nieuw pakket opgestuurd. Chapeau👍👍 Een zeer tevreden klant.

Erg goed

Alkes vanaf bestellen tot levering liep gesmeerd en snel. Top

Goede kwaliteit

Ik hoefde niet zo lang te wachten op de verpakkingen wat ik besteld had, ben er zeer tevreden mee.

Supersnelle service

Ik ben heel tevreden over de snelle service en de kwaliteit van mijn bestelde product!

Vlot en tevreden.

Snelle service en goede prijzen

Als particulier erg blij met Moniss dat verpakkingsmateriaal aanbied tegen normale prijzen zonder de verplichting van enorme bulk aankopen. De afhaal service werkt ook perfect.

Goede service en personeel

We kregen een telefoontje dat de bestelde producten niet op voorraad waren en een paar dagen later zouden komen. hierom kregen we de verzendkosten terug. Top service

Snelle levering en alles ziet er keurig uit

Perfect en snel.

Perfect en snel.

Top Service!

Altijd snelle levering volgens afspraak, veel keus in de webshop en een klantenservices waar veel bedrijven nog wat van kunnen leren. Mijn vaste webshop voor verpakkingen!

Prima tasjes, mooie kleur

Prima tasjes, mooie kleur.

Pluspunten

Snelle levering en prima producten

Pluspunten

Mooie materialen en supersnelle levering!

6 Kamerlingh Onneslaan

Lelystad 8218MA