2 sterren: slechter dan verwacht
Pluspunten
Weinig. Jaar eerder ook gekocht, dat werd prima afgehandeld. Dinsdag avond besteld, donderdags geleverd (geen verzend melding of track&trace). Had 2 maten kussenenveloppen besteld, 1 maat ontbrak (artikelnummer was op paklijst als enige omcirkeld), direct gemeld, zou terugkoppeling krijgen, niet gekregen. Maandag daarop gemaild, artikel zou zsm worden gestuurd, vroeg of het voor levering donderdag kon. Geen communicatie, geen levering. Weer gebeld, zou uitgezocht worden en ik zou terug gebeld worden. Weer niets gehoord. Gevraagd via mail of het de dag erna verzonden kon worden daar ik het echt nodig had, weer niets gehoord. Van ellende maar een pak bij de Hema gekocht want ik moest echt zaken versturen. Maandags weer gemaild met dringende verzoek voor einde dag met een oplossing te komen. Wederom niets gehoord, voel me als klant compleet niet serieus genomen en ze zijn dus een klant kwijt.
VerbeterpuntenCommunicatie (verzendbevestiging, track&trace). Als belofte wordt gedaan terug te bellen of mailen, dan ook doen. Klachten serieus nemen.