Niet leveren en nu nog wachten op mijn geld
Ik had snel dozen nodig en omdat er op hun site staat: vandaag besteld, morgen in huis! gelijk bestelling gedaan. Helaas had ik na een paar dagen nog geen bestelling, en nog erger, geen reactie op mails en vragen. Na verschillende pogingen eindelijk contact via hun chat en mail. Ze gingen het uitzoeken en ik werd teruggebeld. Weer niks. Ik heb zelf dagenlang moeten zeuren om mijn bestelling.
Na bijna een week weer gemaild dat ik de bestelling wilde annuleren. Weer niks. Tot ik ineens een mailtje kreeg met een track and trace en de melding dat mijn bestelling was verzonden. Na meer dan een week terwijl ik had verzocht om annulering en mijn geld direct terug.
Maar weer op de chat. Niemand schijnt iets te weten daar en alles moet nagevraagd worden. Ik zei dat ik mijn bestelling helemaal niet meer wilde hebben omdat ik inmiddels ergens anders had moeten bestellen maar omdat ze de bestelling toch hadden verstuurd was ik nog bozer.
Uiteindelijk had ik iemand op de chat die zei dat ik de bestelling gewoon aan kon nemen en dat ik er niet voor hoefde te betalen, ze zouden mijn betaling terugboeken.
Nou ik wacht nog op mijn geld. Wat een verrassing. Ik denk dat ik er niks meer van terug zie.