Pakje 2x retour vanwege adres weer opnieuw

goede snelle levering

Één woord, prima

Ok

Prima verzorgd

Prima verzorgd

verkeerde visualisatie van product

Op de foto staat een doos papier, terwijl het niet duidelijk is dat het maart om 1 pak gaat. Ik kwam er te laat achter, anders had ik mijn bestelling geannuleerd

snelle en goede levering

Pakketje goed te volgen en binnen twee dagen had ik het in huis. Top!!

Vlotte levering

Vlotte levering, goed verpakt.

Goed geregeld allemaal, had wat sneller gekund.

Heel fijn bedrijf!

Ik ben heel erg tevreden. Er was iets niet op voorraad, maar er werd meteen contact oogenomen en een goede oplossing bedacht.

Snel

Mijn pakket leek verdwenen

Mijn pakket leek verdwenen , eerst zelf er achter aan. Helaas niet gelukt. Mail contact met moniss gehad en ze hebben gelijk actie ondernomen . Gelukkig was hij dezelfde dag nog terecht.

Goede kwaliteit

Blok zakjes bestel. Perfecte maat en mooi stevig. Had ze veel dunner verwacht dus helemaal tevreden! Ik kan weer los met mijn bonbons!

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd, goede kwaliteit gripzakjes.

Snel geregeld

Prima, snelle levering

Vriendelijke klantenservice.

Pakket was niet op mijn adres afgeleverd. Gebeld met de klantenservice. Even later antwoord gekregen. Pakket was zonder aankondiging afgeleverd op een ander adres.

Ik heb Jutte zakjes bestelt. Snelle levering en goede kwaliteit!

Okee kan aan anderen aanbevelen.

De gehele klantervaring was naar tevredenheid. Kan de volgende keer wel weer bij Moniss.nl B V in Lelystad bestellen !

Correcte, snelle levering

Duidelijke website. Snelle levering.

Verpakking

Goedemorgen, Ik heb één opmerking: Ik heb 200 vel wit karton besteld, A4. Ze zaten los in een doos. De vorige bestelling was in twee pakken verdeeld. Nu zat ik met een flinke stapel los karton. Beetje onhandig. Verder geen kritiek, hoor.

Fast delivery, good product but too much plastic packaging!

Good quality of the product and fast delivery. But the plastic packaging was very disappointing, even more so as I was only ordering paper. More sustainable options would be appreciated not only by me but also by our planet.

Via internet op web site van Monis terecht gekomen en hun uitgebreide informatie gevonden. Daarna een Chat voor een vraag die meteen beantwoord werd. Volgende dag de levering in huis! Een aanrader.

keurig. en snel geleverd

overzichtelijke site.prijs is prima .en snelle levering ,

de volgende dag als beloofd in huis, super geregeld

Makkelijke site, besteld en de volgende dag in huis, gewoon super

snel en goede kwaliteit

top !

Kamerlingh Onneslaan 6

8218MA Lelystad

Over Moniss.nl

Moniss.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in gepersonaliseerde cadeaus en lifestyleproducten. Het assortiment omvat unieke items zoals gegraveerde sieraden, bedrukte accessoires, woondecoratie en zakelijke geschenken. Moniss.nl richt zich op het creëren van betekenisvolle en persoonlijke cadeaus voor elke gelegenheid, met een focus op kwaliteit, vakmanschap en snelle levering.