Filtre

Uitstekend geholpen.

Vriendelijk, keurig afgehandeld. Ben zeer tevreden.

alles ging goed

Schoolboeken thuis had wat ik zocht. De serves was goed en de prijs ook.

Snelle levering en reactie

Snelle levering en reactie. Zelfs de backorder was heel snel binnen. Netjes en correct geleverd

Ruime keus. Vlotte levering. En ook nog leuk ingepakt.

Snelle prima levering

Het pakket kwam snel binnen en was zelfs mooi ingepakt, Ook de mogelijkheid om achteraf te betalen is fijn.

Super fijne boekjes. En precies wat ik zocht!

Heel goede ervaring

Snelle levering, prachtig en leuk spel

De schoolboeken worden heel snel geleverd. Heel fijn als je voor die ene leerling op zoek bent naar iets nieuws!

service heel goed, website zwaar aan vernieuwing toe;)

Erg lastig zoeken op de website, dus vooral bestelbaar als je weet wat je wilt hebben. Ik hoop dat dit verandert sinds de winkel dicht is. Nog steeds heel jammer, vind ik!

Zeer leerzaam en aangenaam boek!

Onze kleindochter was zeer blij met dit zeer nuttige ,maar ook leuke boek. Het bereidt de a.s. brugklasser op een prima manier voor op de spannende nieuwe wereld, die in September voor haar begint

Snelle bezorging.

Mooie boeken, snel en netjes bezorgd.

Prima levering

Goede ervaringen opgedaan.

Goede boeken

Ik heb meerdere boeken besteld om thuis te gebruiken bij de vakken waar mijn kinderen moeite mee hebben. Erg fijne en leuke boeken om in te werken. Ze werken er met plezier in. Ook snelle levering!

Vlotte levering

Prima producten, ruime keus, zorgvuldig verpakt en op tijd verzonden en ontvangen.

Voldoende

Het contact met medewerkers was prima. Goede uitleg over procedure bestelling. Helaas is de met de levering het een en ander misgelopen. Bestelling bij verkeerd locatie geleverd, terwijl juiste locatie was opgegeven.

Snelle afhandeling na bestelling

Zie boven, een verwijzing naar track&trace zou handig kunnen zijn aangezien mijn bestelling niet in brievenbus paste!

Geen goede service

Ik heb rekenboeken besteld voor mijn zoontje, op 30 maart is de bestelling geplaatst het is vandaag 13 april en ik heb de boeken nog steeds niet. Er wordt ook geen contact opgenomen of iets. Vind het echt schandalijk.

Top.

Vriendelijke klantendienst. Top leveringstermijn. Groot assortiment. Heel tevreden.

verzorgdcl verzonden en mooi door de postbode gebracht.

Lekker snel geleverd!

Goed verpakt, snel geleverd!

Mijn bestelling geplaatst en binnen paar dagen alles netjes ontvangen!

Weer prima geregeld

Alles precies zoals beschreven. Heel erg leuk ingepakt in de doos. Net of je een cadeautje ontvangt.

Snel en goed verzorgd

De site is heel duidelijk Ruim assortiment De bestelling word keurg verpakt bezorgd De keuze Engelse boeken is matig

Handig voor leerkrachten die maar 1 boekje nodig hebben.

Ik bestel vaker via schoolboekenThuis. Erg handig voor de leerkracht, die maar 1 boek/ schrift nodig heeft. Fijn dat dit kan!

Goede ervaring

19 Waarderweg