bestelling afhalen op een ander punt, nu kan alleen gekozen worden voor levering thuis.
Pluspunten
Schoolboeken thuis.nl is een onmisbare voorziening voor ouders die hun schoolgaande kinderen actief willen begeleiden.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Ik had per ongeluk twee dezelfde boeken besteld. Hierover kreeg ik netjes bericht of dit juist was. Het boek is netjes gecrediteerd op de nota. Super.
Pluspunten
Ik werd netjes telefonisch geïnformeerd dat de bestelling niet compleet verzonden kon worden. Echter 2 dagen later kreeg ik al de nalevering.
Pluspunten
snelle ongecompliceerde service super materiaal met goed opgebouwde didactische inhoud
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prettige service
VerbeterpuntenIk vind de prijs per stuk behoorlijk uit verhouding met de prijs die je betaalt als je bij de leverancier bestelt. Dat verdient verbetering.
Hartelijk dank voor uw feedback. We respecteren uw opmerking aangaande ons prijsbeleid, en de suggestie om een aankoop te delen is een goed alternatief. Onze prijzen zijn inderdaad iets hoger dan wanneer u de stukprijs berekent bij aanschaf van een set van 5 exemplaren bij de uitgever. De marges op leermiddelen zijn laag. Omdat wij het belangrijk vinden kwaliteit te blijven leveren en continuïteit te garanderen, zijn wij genoodzaakt om het voorraadrisico en een gedeelte van de vervoerskosten te verwerken in onze verkoopprijzen. Wij zien u heel graag terug als klant en hopen dat u via deze uitleg begrip kunt hebben voor onze weloverwogen keuzes en de daarbij horende prijzen. Vriendelijke groet, Team SchoolboekenThuis
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle levering,groot assortiment, klant gericht en zeer vriendelijke telefoniste.
VerbeterpuntenGraag inkijk exemplaren op website.
Pluspunten
Correcte afhandeling Attent even bellen bij nalevering
Groeperen van de Materie Maakt her assortiment overzichtelijk
Pluspunten
vlot en toegankelijk
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Het verstrekken van algemene informatie
VerbeterpuntenMeer pagina's van de boeken laten zien op de website en niet alleen de voorkant.
Gebruik voor school,graag per factuur betaling . Nu zelf als concierge voor moeten schieten
Hartelijk dank voor de feedback. Wanneer u als school of onderwijsinstelling op rekening wilt bestellen, kunnen wij voor u een speciale account aanmaken. Indien u dit wenst, kunt u dit aanvragen via een mailtje waarin u uw contact- en adresgegevens vermeldt. Wij helpen u graag. Met vriendelijke groet, Team SchoolboekenThuis.nl
19 Waarderweg
Haarlem 2031 BN