Filtre

Alles ging goed.

Snel bezorgd en fijn assortiment

Snel bezorgd en fijn assortiment

Snelle afhandeling.

Vriendelijk, correct, geduldig, medewerker neemt tijd om iets uit te zoeken en uit te leggen. Binnen een dag bezorging, ondanks er nog niet afgerekend is. Zelfs aan het inpakpapier wordt gedacht. Erg mooi. Dank u.

Supersnelle service, fraai assortiment.

Zie boven

uitstekend!

Alles netjes en snel ontvangen, top!

SchoolboekenThuis.nl heeft goede boekencollectie en heel goede service

Fijne service

Fijne website waar je makkelijk alles kunt vinden. Na het plaatsen van de bestelling is alles snel verzonden. Toen er toch iets niet helemaal bleek te kloppen heb ik fijn contact gehad en was het snel opgelost. Ik zou hier zeker nog eens bestellen

Makkelijke site. Makkelijk te bestellen. Snelle levering.

Ik ben zeer tevreden over de vlotte bezorging. De bestelde boeken worden met zorg ingepakt en komen ongeschonden aan!

Very good service ~!

Very fast and accurate service~! Top~!

snelle levering!

Snelle levering!

Snel, deskundig en overzichtelijk.

Meerdere malen boeken besteld bij hun. Altijd prima service!

Super snel.

Ik heb meerdere keren bij jullie boeken besteld en wordt mijn pakket zo snel mogelijk bezorgd. Heel goeie kwaliteit en op de snelste manier.

altijd behulpzaam

Gemakkelijk en effectief telefonisch contact, orderbestelling en -afhandeling snel en inzichtelijk.

Zie boven

Overzichtelijke site en snelle levering.

Nvt

Snel verzonden

Snelle nette service.

Heel goed, leveren snel en antwoorden snel.

Reageren snel op mail en levering is ook heel snel.

Goed en adequaat

Goed!

Ilona

Prima website, snelle snelle levering met duidelijke communicatie. De boeken waren met cadeaupapier ingepakt, wat een verrassing!

Ik kon via de site niet bestellen toen de klantenservice gebeld. Vriendelijk en goed geholpen de boeken waren super snel geleverd.

19 Waarderweg

Haarlem 2031 BN