Filtre

Ik bestel regelmatig: voorraad altijd op orde. Vlotte zending!Materialen goed ingepakt.

Materialen goed en netjes ingepakt voor verzending!

Good service

Good customer service. Fast sending

Eenvoudig bestellen en snelle levering

eenvoudig bestellen en snelle levering

Altijd goede service!

Altijd delivered op tijd, uitstekend service!

Altijd vlot, secuur en mooi ingepakt

Super handig dat je de schoolboeken per stuk kunt kopen.

Uitstekende service!

Alles is duidelijk aangegeven op de website, heleboel methoden, zeer ervaren specialisten aan de lijn, momenteel hulp aangeboden, zeer aangenaam gesprekken. Highly recommend!!!

Fijne levering materialen

Materialen zijn makkelijk en snel te bestellen op de website. Levering is vlot en netjes verpakt.

Had per abuis iets dubbel besteld en werd keurig opgelost. Ook de levering is netjes snel en verzorgd!

goede spullen snelle levering

Ik weet dat ik ervan op aan kan dat ik de juiste boeken ontvang en dat er snel geleverd wordt.

Group 4 school books

Great experience Fast delivery No complain

Fantastisch!

Groot assortiment, snelle en makkelijk bestel proces, goede levering, zeer netjes ingepakt!

Ik had twee dezelfde bestellingen achterelkaar geplaatst en kreeg een telefoontje met de vraag of dit correct was. En omdat het in een pakketje verzonden kon worden kreeg ik van hun zelfs de bezorgkosten terug gestort. Dus in een woord ....geweldig....

Snelle service & vriendelijk

Schoolboeken besteld, keurige en snelle levering. Fijne service!

Goed !

De boeken die ik heb besteld zijn netjes op tijd bezorgd! Top

Altijd snel levering en zeer betrouwbaar!

Een keer ik heb een dubbele bestelling gedaan voor dezelfde boek, en ik had de vraag als dat klopte. Was echt handig!

Wat ik bestel wordt snel geleverd!

Uitstekende service!

Excelent

Heel vlug ontvangen. Het website is overzichtelijk. Prima!

prima service, snelle levering

zie boven

snel bezored. komt met caduje rap

Duidelijk, qoede kwaliteit en levering

Positief ervaren

Vanaf de bestelling tot de snelle bezorging verliep alles vlekkeloos. Ik heb kunnen genieten van een mooie aanbieding.

Vriendelijk, geduldig, deskundig.

Medewerker is correct en professioneel, beantwoord vragen en geeft duidelijke uitleg vragen. Tevens is de afhandeling na een bestelling ook nog eens snel. Ik bestel heel graag schoolboeken bij u. Top. Met vriendelijke groet, Chandra Hindori

Gewoon goed

Goede persoonlijke aandacht

Bij bijzonderheden over de bestelling wordt er persoonlijk contact opgenomen om meer duidelijkheid te krijgen en af te stemmen. Goed bereikbaar per telefoon en e-mail

Zeer snelle levering

Spullen worden zeer snel geleverd.

19 Waarderweg

Haarlem 2031 BN