Filtre

Vlotte levering

Mooie snelle levering en alles naar wens. Top!

Snel geleverd, heel fijn!

Snel gevonden op internet, precies wat we zochten en de volgende dag al in de brievenbus. Top!

Snel geleverd, heel fijn!

Precies wat ik besteld had.

Precies wat ik besteld had.

Goede service en heel vriendelijk

Goede service, fijn materiaal en heel vriendelijk

top

zeer klantvriendelijk ,erg behulpzaam.

top

zeer klantvriendelijk ,erg behulpzaam.

Super goed boeken. Mij dochter is blij met de verpakking ook

Super goed boeken. Mij dochter is blij met de verpakking ook

Snel en netjes

Alles zoals het hoort

Snel en netjes

Alles zoals het hoort

Friendly

Zeer goed behandeld en optijd mijn bestelling binnengekregen

Alle keren goed behandeld en op tijd de boeken ontvangen, en zeer op prijs gesteld dat er zelfs telefonisch contact met mij is opgenomen toen een exemplaar niet meer beschikbaar was en werd samen met mij gekeken naar een andere mogelijkheid!

Fijn dat het mogelijk is om een paar losse boekjes te bestellen. Snel verzonden en leuk verpakt!

Snelle levering, goede service

Website is duidelijk, bestellingen worden snel geleverd en leuk ingepakt in cadeaupapier, wat het toch net iets persoonlijker maakt. Er is zelfs met mij gebeld om wat na te vragen over een afwijking in mijn bestelling; of dat wel klopte . Fijn meegedacht vanuit schoolboekenthuis

Klantvriendelijk, goede service en de nieuwste versie van pluspunt leverbaar!

Ik kwam toevallig bij schoolboekenthuis terecht omdat mijn gebruikelijke leverancier - de grootste online leverancier op dit moment - niet de laatste versie van Pluspunt aanbood op hun website. Schoolboekenthuis biedt dus als een van de weinigen de meest recente versie aan, terwijl andere leveranciers met meer afzetkracht niet eens het fatsoen lijken te hebben om op hun website te vermelden dat het een vorige versie betreft. Dat laatste vind ik best kwalijk. Schaalvergroting gaat dus duidelijk ten koste van transparantie jegens de klant en daar is wat mij betreft Schoolboekenthuis.nl zeer goed bevallen! Die heeft alles netjes op diens website staan, en ze reageerden uiterst klantvriendelijk toen ze uit zichzelf een oplossing aandroegen zodat ik de belangrijkste boeken tijdig in huis zou krijgen. Het persoonlijke bericht dat ik bij de latere zending ontving, bewijst voor mij dat deze winkel wordt gerund door mensen die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Dat kom je niet zo vaak meer tegen, daarom deze review!

Erg blij met geleverde producten

Handige website, kon vinden wat ik zocht (namelijk hetzelfde materiaal waar mijn dochter op school mee worsteld) en het werd snel en netjes geleverd.

snel en goed

snelle levering, uitstekende materialen

Mooie producten en geweldige service

De spullen zijn super snel in huis. Door een foutje van mijn kant kwamen de verkeerde werkboekjes. Schoolboekenthuis nam persoonlijk contact op na mijn mail en nog dezelfde dag was een retour en de juiste bestelling geregeld. Echt top!

Helemaal Top , super snel

Helemaal top!Zeer snelle bezorging en helemaal prima!

Helemaal prima, snelle bezorging

19 Waarderweg