Filtre

Vlug geleverd, en nettjes

Goede website, duidelijk info, snelle levering

Exact wat ik zocht

Goede nazorg

Super had 1 boekje bewust dubbel besteld, werd direct gebeld of dit de bedoeling was. Goed meegedacht!!

Goed meedenken en fijne service

Ik werd voor het verstuurd werd gebeld. Of het klopte, dat ik bepaalde boeken had besteld. Ik had per ongeluk op 2 verschillende niveaus besteld en dit viel daarom op. Dit was niet mijn bedoeling en kreeg daarom alsnog alles op het juiste niveau thuis gestuurd. Erg fijn dat ze zo meedenken en als ze zoiets opvallen, dat ze na bellen of dit wel de bedoeling was. Goede service, waardoor mijn zoontje snel kon beginnen.

Prima bedrijf!

Informatief en duidelijk

Een serie werkboekjes besteld, waarover in de bijlage veel informatie over de inzet van deze boekjes voor welk niveau, zodat we precies de goede aantallen voor de juiste leerlingen konden bestellen. Prettig. Fijne service! De leverancier belde om te vragen of de aantallen correct ingevuld waren (die waren nogal verschillend per exemplaar) en of we niet per ongeluk een bepaald aantal aangeklikt hadden. Netjes ingepakt verstuurd. Bij het pakket een extra boekje dat we in kunnen zetten voor andere leerlingen.

Ik ben erg tevreden

Vanaf nu ga ik alleen bij jullie boeken bestellen Jullie zijn de beste

Denken goed mee.

Uitmuntend !

Met het grootste geduld heeft een medewerker met mij gezocht naar het oefen schrijfschriftje wat ik bedoelde. De volgende dag lag het in mijn brievenbus. Helemaal Top! Vriendelijke groet, Leo Janssen

Hier kan elke webwinkel een voorbeeld aan nemen.

Duidelijke communicatie, snelle levering - Top

Snel en netjes ingepakt

Boeken voor mijn dochter besteld, junior groep 7, blok 1 t/m9. Snel en netjes ingepakt en geleverd.

Alles goed

Fijn

Bestel proces was helder en levering een dag eerder dan aangegeven. Ingepakt en wel . Zeker aanraden waard.

Snelle levering!

Verzorgd en snel.

Wanneer je een leesboek zoekt voor kinderen die wat moeilijker lezen kan je bij “SchoelboekenThuis” heel eenvoudig het juiste boek vinden. Juist voor deze groep lezers is dat heel belangrijk. L zen moet juist voor deze groep heel leuk zijn.

zeer tevreden

Nieuwe werkboeken, goed verpakt en vlot bezorgd.

Met expectation

Good books, fast delivery

Grote assortimet producten

Heel veel handige boeken maar wel een lange levering.

Alles ging super goed!

zeer tevreden.

It was fast and Bork was nice pakked

Klantvriendelijk, goed advies, snelle afhandeling , de volgende dag ontving ik de bestelling al. Top

Snel en goed

Alle lesmethoden beschikbaar en op voorraad. Ook snelle, nette levering.

Tevreden

Heel veel keuze op de site,verschillende betaalmogelijkheden,snelle levering,leuke verpakking,producten zijn in goede staat afgeleverd.

Super goede service.

Super goede service.