Wij zijn heel blij met de service, snelle levering en altijd op voorraad

Snelle levering.

Vriendelijke medewerker, neemt de tijd om iets uit te zoeken. Correcte afhandeling. Niet te vergeten De verpakking is verrassend,

uitstekend service!!!!

zeer behulpzaam verzameling van basisschoolboeken, overzichtelijk , op verzoek een advies te winnen, binnen een week alle bestelde materialen - thuis!

Top bedrijf

Ik ben tevreden met de bestelling. Alles op tijd .

geweldig

zeer snel en betrouwbaar. heel goede service. voor mij 5 sterren kwaliteit.

super service

wauw wat een service en ook nog is ingepakt als cadeau . onze zoon was echt super blij met jullie boeken en dat ook nog is ingepakt in cadeaupapier . hartstikke bedankt onze zoon kan weer verder met zijn rekenen .

snelle en vriendelijke service met goede communicatie

duideijk geschreven dat ze op valantie waren en dat de verzending iets later zou komen. Gebeld na hun vakantie en meteen dezelfde dag werden de boeken verzonden. Vriendelijke man, hij begreep dat ik de boeken snel nodog had ivm toetsen kind op school.

Super behulpzaam en een compleet aanbod

Ik ben enorm goed geholpen door SchoolboekenThuis.nl. Na een lange zoektocht naar de juiste boeken vond ik ze allemaal op deze website. Toen ik belde met een aantal vragen werd ik heel goed geholpen en enkele dagen later had ik alle boeken die ik had besteld in huis. Ik vind dit een top bedrijf.

Top service. Heel snel

Hi goedemorgen Al lange tijd maak ik gebruik van jullie diensten. Ik ben erg tevreden over jullie assortiment. Maar ik vind jullie website enorm ongebruiksvriendelijk. Het is een zoektocht om het juiste materiaal te vinden. Het kost te veel tijd. Hartelijke groet P de Hart

Vlot besteld en geleverd

Handig om boeken per stuk te kunnen bestellen.

Excellent service!

Delivery was fast. Packaging thoughtful and beautiful. After care service is excellent. Thank you! I can order with confidence from you!

De beste website waar je kan Schoolboeken bestellen

Ik ben heel erg tevreden

Goed en vriendelijke

Snelle levering en veel keus

Goede klantenservice, snel geleverd

Dikke prima

De bestelling kan gemakkelijk via de website worden geplaatst en deze wordt vervolgens zeer snel en netjes verzonden. Een aanrader!

Trage bezorging, slechte communicatie

Trage bezorging en slechte communicatie

Super service!

Ik heb boeken besteld om thuis te oefenen met mijn kinderen, maar ik bestelde het verkeerde boek. Hierover heb ik gemaild. Ik ontving direct een antwoord dat ik het boek terug mocht sturen en dat het goede boek al onderweg was. Het oefenen met mijn kinderen is een plezier. Ik heb met ze afgesproken dat we 1 bladzijde van begrijpend lezen maken per dag. Mijn dochter wilde gisteren heel graag nog een bladzijde maken, omdat het zo leuk is!

Blij met de boeken

De boeken kwamen super leuk ingepakt. Bij het openen van de boeken werd mijn dochter vrolijk. Bedankt!

Leerzaam

İk leer Samen met mijn kind

Top!!

Top service : )

Zeer tevreden.

De boeken zijn altijd netjes ingepakt.De bestelling wordt vlot bezorgd.

altijd vriendelijk en behulpzaam

altijd vriendelijk en behulpzaam