Pluspunten
Snelle levering, betrouwbare service
VerbeterpuntenGeef bij orderbevestiging aan wanneer het artikel geleverd zal worden
Pluspunten
Vlotte levering.
VerbeterpuntenGeen op dit moment.
Pluspunten
Werd gemaild dat ik 2 keer het zelfde product had besteld, of dit wel klopte.
Pluspunten
Super goede service. Ik had een fout gemaakt bij mijn bestelling en enkele werkboekjes dubbel besteld. Het bedrijf heeft contact met me opgenomen om te checken of dit wel juist was, dat was het niet en ze hebben de bestelling aangepast. De werkboeken komen altijd snel aan en zijn goed verpakt.
VerbeterpuntenInkijkexemplaren voor alle (werk)boekjes.
Pluspunten
Goede en overzichtelijke site.
VerbeterpuntenLange levertijd
Pluspunten
Ik maakte een fout bij het bestellen. Dit werd actief opgemerkt, er werd contact met mij opgenomen en direct rechtgezet. Perfecte service dus!
Pluspunten
HArtstikke goed
Productinfo op website.
Pluspunten
- Hele snelle reactie op mijn e-mail - weet duidelijk van de producten af -snelle levering
Verbeterpunten- geen
Pluspunten
uitegbreide selectie van schoolboeken; redelijk snelle levering
Verbeterpuntenmeer info over de inhoud van sommige boeken
Pluspunten
zeer correct ,goed verpakt, en snelle levering.
Het produkt dat ik zocht, vond ik heel lastig op de site. Onder het kopje rekenen vind je lang niet alles.
Pluspunten
zeer snel antwoord op mijn vragen per email
Verbeterpuntenuitgebreidere produktbeschrijving en fotos vd inhoud vd boeken. wellicht ook boeken v andere uitgevers
Pluspunten
Had aangegeven de materialen op te halen in een winkel. Wist niet dat dese in a’dam is. Uit eigen beweging werden de boeken opgestuurd, omdat men zag dat afstand Bergen op Zoom -Amsterdam wel erg groot was. Super!
19 Waarderweg
Haarlem 2031 BN