Klantvriendelijk, goede service en de nieuwste versie van pluspunt leverbaar!
Ik kwam toevallig bij schoolboekenthuis terecht omdat mijn gebruikelijke leverancier - de grootste online leverancier op dit moment - niet de laatste versie van Pluspunt aanbood op hun website. Schoolboekenthuis biedt dus als een van de weinigen de meest recente versie aan, terwijl andere leveranciers met meer afzetkracht niet eens het fatsoen lijken te hebben om op hun website te vermelden dat het een vorige versie betreft. Dat laatste vind ik best kwalijk. Schaalvergroting gaat dus duidelijk ten koste van transparantie jegens de klant en daar is wat mij betreft Schoolboekenthuis.nl zeer goed bevallen! Die heeft alles netjes op diens website staan, en ze reageerden uiterst klantvriendelijk toen ze uit zichzelf een oplossing aandroegen zodat ik de belangrijkste boeken tijdig in huis zou krijgen. Het persoonlijke bericht dat ik bij de latere zending ontving, bewijst voor mij dat deze winkel wordt gerund door mensen die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Dat kom je niet zo vaak meer tegen, daarom deze review!