Snelle reactie dat de bestelling gelukt is, daarna steeds een snel vervolg van hoe en wanneer de bestelling geleverd wordt. Dan nog de melding van de dag en tijdstip. Alles verliep prima en snel, volgens mij kan herniet beter.

Suuuupppeerrr

Mijn zoon is heel blij

Heb gisteren een mail gedaan over mijn geleverde letters van mijn klik klak. Er ontbreekt een letter. Nog geen reactie.

Lange levertijd

Ik wacht nog steeds op een deel van mijn bestelling helaas....

heel goed

zeer vriendelijke mensen. Denken mee.

Bestellen gaat makkelijk, overzichtelijke site. Snelle levering!

Ook online gelukkig een fijne winkel.

Fijn om hier te bestellen. Website zou wel wat gebruiksvriendelijker mogen ;)

Vriendelijk, snel en betrouwbaar

Vriendelijk te woord gestaan en snelle levering. Enige minpunt is dat mijn vraag via het contactformulier niet werd beantwoord.

Eenvoudig om te contacteren en snelle response!

We hadden basisonderwijs boeken nodig tbv rekenen. Aangezien we niet 100% zeker waren of we de goede boeken hadden gevonden op de site hebben we contact opgenomen met de firma. Dezelfde dag antwoord! Na het bestellen zijn de boeken in 1 werkdag geleverd. Wij kunnen SchoolboekenThuis.nl van harte aanbevelen!

Boven verwachting

Binnen 24 uur geleverd. De bestelde boeken heel aangekomen in goede verpakking

vlotte afhandeling vriendelijk te woord gestaan

zie boven

Geweldige boeken

Ik heb voor mijn drie kinderen de klaar voor de start boeken aangeschaft. Mijn zoon die na dit jaar naar het voortgezet onderwijs gaat, vindt rekenen niet leuk. Maar met dit boekje heeft hij plezier in het rekenen. Hij pakt het snel en maakt de sommen graag. Ook de andere twee kinderen maken de sommen graag.

Geode serves

Snel, juiste bestelling

Snel in huis

Snelle levering, ondanks dat er op de site stond dat er sprake kon zijn van vertraging. Helemaal top. Eerlijke prijs

Prima levering!

Duurde iets langer, maar prima!

Goede Ervaring

Goede en snelle service, de website is heel duidelijk. Jij krijgt snel jouw bestelling.

Geweldig.!

Goed ingepakt en sneller de boeken binnen gekregen dan verwacht.

Ik ben zeer tevreden.

Ik had contact via telefoon en email met meneer Ralph. Hij heeft me met geduld geholpen. En goede advies gegeven.

Gewoon goed

Verzenden duurt lang

Het duurde bijna 2 weken eerdat mijn bestelling aankwam.

Goede service maar zou nog iets sneller kunnen

ALLES PRIMA

Alles prima

Komen afspraken mbt levertje niet na!

Op de orderbevestiging staat dat je de bestelling in verwachten binnen 1 a 2 werkdagen. Uiteindelijk duurde het meer dan 10 dagen voordat ik mijn bestelling in huis had. Bellen had geen zin, want je krijgt een antwoordapparaat. Wel ingesproken, maar geen reactie. Als de levertransplantatie vertraagd is vind ik dat je dit behoort te melden. Erg slechte service!

19 Waarderweg

Haarlem 2031 BN