Echt leerzaam

Vlot en netjes geleverd

Goede en heldere website waardoor bestellen soepel gaat. Levering snel en netjes gegaan.

Super goeie service en vriendelijke mensen

Heel goed en ben echt tevreden met de service

eenvoudig

Het zoeken op de website is overzichtelijke en de stappen om te bestellen zijn duidelijk.

Super fijne service

Goede boeken, snel geleverd. Bij een klein foutje is er goed gehandeld en een klein extratje geleverd voor mijn dochter. Bedankt

Goede levering duidelijke communicatie

Ik ben erg blij met mijn zending schoolboeken. Jammer dat er op de website niet zichtbaar was dat een van de boeken wacht op nalevering. Dat werd wel na de bestelling duidelijk gecommuniceerd, dus daar heb ik ook geen kwaad woord over. Blij met mijn bestelling!

Helaas geen zendingen naar buitenland.

Het is fantastisch dat Schoolboeken Thuis de mogelijkheid biedt om (werk)boeken per stuk te bestellen. Wat enorm jammer is, is dat ze een bestelling niet naar het buitenland sturen. Meer dan 14000 kinderen volgen Nederlands onderwijs in het buitenland. Die leerlingen zijn zeker zo belangrijk als kinderen die in Nederland wonen.

Snelle levering, goede communicatie

De bestelde boeken werden snel en goed verpakt geleverd. Bij de levering werd aangegeven dat niet alles geleverd kon worden en dat er een nalevering volgde. Via de mail werd aangegeven dat de levering iets langer zou duren.

Super service

Denken mee en leveren supersnel

Goed ervaring

Snelle levering, altijd goed geïnformeerd.

service is prima

ik bestel graag online en was ook aangenaam verrast hoe gemakkelijk dat ging. Duidelijke trefwoorden, up-to-date lijsten. Gemakkelijk in te vullen en snel thuis bezorgd. Ik kom zeker terug op deze site als ik weer wat nodig heb m.b.t. schoolboeken.

zeer klantvriendelijk

Ik heb een paar keer met een vraag telefonisch contact opgenomen. Steeds valt me op dat je zeer vriendelijk te woord gestaan wordt en dat je vraag adequaat beantwoord wordt.

Wisselend

Nog niets ontvangen van een bestelling die al ruim een week geleden gedaan is, bevestigd en betaald is. Normaal is de service beter.

Uitstekende service

Uitstekende service. Snelle levering echt top.

Sportief en klantvriendelijk

Foutje door het niet kunnen leveren van een boek op de website werd op een zeer sportieve wijze opgelost door Myrthe. Na mijn klacht over bovenstaande per mail werd ik direct terug gebeld. Klasse om dat zo snel en goed op te lossen!!! Meteen een volgend boek gekocht.

netjes

het duurde een tijdje voor de boeken er waren, maar verder was alles ok. Netjes ingepakt, niet gekreukeld of zo.

Voldoende, goed gedaan

Goede webshop

Niet goedkoop en geen supersnelle levering, maar verder geen aanmerkingen.

Prima levering maar moest er zelf om vragen

Order geplaatst voor de 2e keer. En wederom voor de 2e keer moet je er een mailtje achteraan sturen met de vraag wanneer ze de bestelling gaan versturen. Prompt krijg je dezelfde dag nog een verzendbevestiging. Raar dat je er zelf om moet vragen om het te laten versturen terwijl je daarvoor betaald....

Alles volgens afspraak op tijd geleverd!

Super service!

Snelle levering. Makkelijke website.

Goede service. We wisten even niet waarom onze bestelling niet kwam, maar een telefoontje leerde dat nog niet alles binnen was. Dat had net iets duidelijker gekund. Maar de contacten daarna omdat we in de tussentijd verhuisden met de school en het vasthouden van de bestelling daarom gingen prima.

Goede producten en snelle levering.

Ik heb een redactiesommen boek besteld voor mijn zoon die in groep 7 zit. Vorig jaar voor groep 6 ook het boek besteld. Hij vindt het erg leuk om de sommen te maken, door de codekraker. Op een leuke manier met sommen bezig zijn is voor hem leuk en het helpt op school ook met het rekenen.

Super dat zij mijn fout oplossen door de bestelling kosteloos te verzenden

Eindelijk weer iemand die de menselijke kant (h)erkend. Wat fijn dat dit kan. Boeken prima ingepakt en vlot geleverd.

Boeken worden zorgvuldig ingepakt en goed beschermd verstuurd. Ik had per ongeluk een boek dubbel besteld en werd gebeld of dit wel de bedoeling was of dat dit boek gecrediteerd kon worden. Super service!

19 Waarderweg

Haarlem 2031 BN