Pluspunten
Ok ben zeer tevreden
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Voldoende keuze
VerbeterpuntenLevertijd verkorten
Pluspunten
alle afspraken werden op tijd nagekomen
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelle levering en goede website
Pluspunten
Prima bedrijf. Goede producten voor een goede prijs
VerbeterpuntenIn zicht in de boeken en in het oefenmateriaal.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenProductinformatie te vage, graag de producten kunnen online doorbladeren, om een betere inkijkje te bieden.
Pluspunten
Snelle levering (volgende dag). De op school gebruikte methode- boeken zijn hier te verkrijgen. Goed verpakt.
VerbeterpuntenEr was geen foto van het boek beschikbaar in de webshop en ook geen info over het jaar van uitgave. Daardoor was ik er niet zeker van of ik het juiste boek bestelde.
VerbeterpuntenSchoolboeken kunnen goedkoper
Pluspunten
Goede ,overzichtelijke website en snelle levering
Pluspunten
Duidelijk webwinkel, vlotte bezorging
Pluspunten
Veel materiaal verkrijgbaar overzichtelijk goed telefonisch bereikbaar voor vragen
Pluspunten
Na fout van tnt snel opgelost
Pluspunten
snel, duidelijk en groot aanbod
Verbeterpuntenik ken niet alle boeken. iets duidelijkere omschrijving en toelichting zou ik op prijs stellen
Pluspunten
Alles was goed. Alleen kreeg ik er een extra bestelling bij die niet voor mij was. ...
VerbeterpuntenMisschien iets meer secuur zijn met de bestelling versturen, ik kreeg iets extra wat ik niet besteld had.
Pluspunten
Prima snelle service. Ik ben heel tevreden en zal zeker weer wat gaan bestellen.
VerbeterpuntenNvt
19 Waarderweg