Pluspunten
Heel fijn dat wij de boeken per stuk kunnen bestellen. De levering is snel en correct.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar verder biedt het boeken aan wat anderen niet kunnen aanbieden.
VerbeterpuntenIets meer product informatie / toelichting wat en waarvoor bepaalde boeken zijn.
Pluspunten
snelheid
Pluspunten
de tijd genomen om al mijn vragen netjes te beantwoorden. En te woord gestaan door iemand die de nodige kennis in huis heeft! Heel fijn!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Verbeterpuntenmoet de boeken van meerder methode bij
Pluspunten
Boeken worden op tijd geleverd. De medewerkers waren vriendelijk en heel behulpzaam. Top service.
Pluspunten
snel en vlot
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
aardige mensen
Verbeterpuntenorganisatie vh assortiment op de website lijkt me voor verbetering vatbaar
Pluspunten
altijd een reactie op een vraag! brede keuze producten
Verbeterpuntentelefoonnummer / mailadres duidelijker zichtbaar maken
Pluspunten
Heb meer ervaringen nodig voordat ik er enig commentaar over zou kunnen geven.
VerbeterpuntenLetters mogen wel ietsje groter dan nu. Brildragend kind heeft wat moeite met het huidig formaat. Ik moet er kopie van maken en daarbij de lettergrote aanpassen. Dubbele uitgave dus.
Pluspunten
Inhoudelijk erg deskundig en zeer klant gericht.
VerbeterpuntenGeen! Vooral zo doorgaan!
Pluspunten
Prima snelle bezorging.
Pluspunten
Breed assortiment, alles aanwezig wat nodig was.
VerbeterpuntenPas email bevestiging aan bij versturen naar buitenland! Dit duurt dan langer. Teven heb ik inmiddels 2 emaio voo lr een beoordeling ontvangen maar de boeken heb ik nog niet eens binnen (een week later)!!!
Hartelijk dank voor uw tips en terugkoppeling. We hebben deze doorgegeven aan onze webmanager. Wat vervelend dat de beoordelingsvraag u eerder bereikte dan de bestelling. Dat is inderdaad de omgekeerde volgorde en niet de bedoeling. Inmiddels is de termijn van de beoordelingsvraag naar het buitenland aangepast.
Pluspunten
Prima geholpen. Snelle levering. Alles oké
Pluspunten
İk had na de bestelling een wijziging ingediend wat betreft de ontvangen. Dit werd heel oraktisch opgelost. Tevens werd snel vermeld dat een product niet leverbaar was.
Verbeterpuntenniets.
19 Waarderweg