Pluspunten
VerbeterpuntenMeer informatie met de grote beelden
Pluspunten
VerbeterpuntenEen paar pagina's zicht per boek, dan weet je beter wat je koopt.
Pluspunten
Snelle levertijd!
VerbeterpuntenIets goedkoper misschien
Pluspunten
wanneer een del van de zending enkele dagen later komt , wordt je netjes gebeld hierover. De producten die wel voorradig zijn , komen heel snel bij je thuis.
Verbeterpunteninzage in de bladzijdes van een boekje. Het is erg lastig om de manier van aanbieden ( die voor sommige kinderen heel belangrijk is ) te zien op de website. De inhoud van de lesstof wordt wel goed aangegeven op de website.
Pluspunten
Snelle levering. Goede service. meteen antwoord op je vragen.
VerbeterpuntenMag wat goedkoper
Pluspunten
- Goed bereikbaar - Snelle levering - Altijd attente medewerkers die met je meedenken (bijvoorbeeld als je per ongeluk iets hebt besteld wat je al eerder had besteld)
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
duidelijk
Verbeterpuntengoedkoper te worden van lees boeken
geen
Pluspunten
Ze nemen zelf contact met je op bij twijfel of de klant wel de goede boeken heeft besteld!
Ik moet mijn spullen nog ontvangen, vind het voorbarig om nu al een mail te krijgen om te beoordelen.
Beste mevrouw De Bruijn, Hartelijk dank voor uw feedback. Het is niet de bedoeling dat de beoordelingsvraag u eerder bereikt dan uw bestelling. Dat is inderdaad de omgekeerde volgorde, waarvoor onze excuses. Op 3 juni is uw bestelling compleet toegezonden naar het door u opgegeven adres. Wij hopen dat u deze inmiddels in goede orde heeft ontvangen. Indien dit niet het geval is horen we graag van u, zodat we even samen kunnen overleggen. We zijn bereikbaar via de mail en van 9 tot 18 uur ook via telefoonnummer 020-5890970. Vriendelijke groet, Team SchoolboekenThuis
Pluspunten
Goede klantenservice, netjes en betrouwbare indruk.
VerbeterpuntenHoud er rekening mee dat thuis onderwijs gezinnen uw boeken willen bestellen en dat voor hen niet vaststaat welke methode de voorkeur heeft. Meer algemene en minder op basisschool gerichte productinformatie zou voor deze doelgroep handig zijn. Of bijvoorbeeld een proefpakket samenstellen met eerste indruk van verschillende methodes?
Pluspunten
uitstekende service
Verbeterpuntengaat goed. Misschien het assortiment iets ruimer maken.
Pluspunten
Ben zeer tevreden over mijn bestelling en het retourneren van een deel ervan.
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenGeen commentaar
Pluspunten
VerbeterpuntenExtra aanbod voor middelbare scholen en oefen materiaal en aanbiedingen bij collectie aankoop
Pluspunten
Goed bereikbaar, gemiste boek snel nageleverd!
19 Waarderweg
Haarlem 2031 BN