Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenGeen
Sneller leveren
Pluspunten
Pluspunten
super snel bezorgd en hele goede informatie via de telefoon
Verbeterpunten?
Pluspunten
Prima site
VerbeterpuntenSneller leveren.
Pluspunten
Snelle levering! En aardige mensen aan de telefoon die proactief contact opnamen omdat mijn huisnummer in de bestelling ontbrak
Pluspunten
Geen verzendkosten
Verbeterpuntengoedkoper
Pluspunten
Snelle levertijd, klantvriendelijk en kennis van de aangeboden producten. Mochten ze het antwoord niet direct weten zorgen ze altijd naar een oplossing bellen of mailen de klant met informative.
VerbeterpuntenZou ook graag groot assortiment zien voor middelbaar onderwijs bijv Basis / Kader onderwijs om kinderen thuis weer te begeleiden met de stof
Pluspunten
Alles is prima verlopen!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en bij onduidelijkheid nemen ze persoonlijk contact.
Pluspunten
Er was per ongeluk iets dubbel in het mandje gekomen, daar werd netjes over gebeld en het werd direct gecrediteerd. Heel fijn! Verder zijn wij heel blij met het aanbod op schoolboekenthuis, want zo kunnen we thuis extra oefenen.
Als een boek in de media komt; zorg dat je het voldoende op voorraad hebt.
Pluspunten
My son did not like "begrijpend lezen". But when he did first pages of the book we bought here, he got so interested and wanted to continue immediately. Amazing funny texts. Well done!
19 Waarderweg
Haarlem 2031 BN