Pluspunten
Uitgebreide keuze en snelle levering
Verbeterpuntenmeer voorbeeldpagina's op de site publiceren
Pluspunten
snelheid
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Zeer snelle levertijd Groot assortiment
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Super snele levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en accurate levering. Prettig in het contact. Proactief bij bestellingen (letten op als er per ongeluk iets dubbel besteld is).
VerbeterpuntenSoms zou ik graag wat vaker de gelegenheid hebben de inhoud beter te kunnen bekijken. dat is naar mijn mening niet bij elke boek het geval.
Pluspunten
Ik had een boekje dubbel besteld. Krijg ik netjes een telefoontje of dit de bedoeling was. Het kon gecrediteerd worden. In overleg een ander boekje besteld. Dit vind ik erg attent.
VerbeterpuntenWat voorbeelden van de inhoud van een boekje zou welkom zijn.
Pluspunten
Snelle levering, werd goed op de hoogte gehouden via mail en mooi geprijsd.
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke site
Pluspunten
snelle levering en niet duur
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenMisschien ook een foto van de inhoud van een werkboek. Nu kies ik alleen de werkboeken die ik al ken.
Pluspunten
Ik wist niet dat je ook schoolboeken los kon kopen. Heel erg fijn. Kan nu nog beter mijn kinderen bij staan bij hun schoolwerk.
Pluspunten
jullie door gaan met jour hard werken
19 Waarderweg
Haarlem 2031 BN