verbeteren levertijd
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering.
Pluspunten
goede communicatie
Pluspunten
Ze bellen even voor de zekerheid of jij als klant de bestelling wel juist hebt besteld. Wij bij ons het geval, we hadden van 2 materialen te veel besteld.
VerbeterpuntenMisschien iets meer ontwikkelings materiaal voor kleuters in het assortiment opnemen. Werkbladen, piccolo.
Beste Simone, dank voor de bestelling en het geven van een "review". Goede tip! We gaan het assortiment van Pico Piccolo toe voegen aan onze webshop. Overigens kunnen we deze producten, indien voorradig bij onze leverancier, nu al per stuk leveren dus mocht je naar iets specifieks op zoek zijn, neem dan even telefonisch contact op met onze winkel Plantage Boekhandel Overtoom 020 - 5890970 / SchoolboekenThuis
Pluspunten
Het pakketje is heel en goed overgekomen. Ook binnen de tijd. Alles oké, dus.
Pluspunten
Prima service, voorlichting en levering
Pluspunten
zeer snelle service en heel veel keuze.
Pluspunten
Snelle levertijd. Breed assortiment.
VerbeterpuntenZie onder
Pluspunten
Overzichtelijke website met een ruim aanbod, snelle levering, top!
Pluspunten
Volledigheid van het assortiment en aansluiting bij schoolvakken
VerbeterpuntenInformatie over levertijden en nakomen van de afspraken over de te verwachtte leverdag
duidelijker over levertijd
19 Waarderweg