Pluspunten
Alle info over de boeken zijn begrijpbaar. We hebben snel de boeken ontvangen, wij zijn heel tevreden over de boeken. Door deze boeken doet mijn dochter het beter op school.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Voor mij is dit een uitstekend adres om boeken voor de kinderen te bestellen. Ik heb, ook als ik telefonisch contact heb, een heel goed gevoel en de deskundigheid spreekt mij erg aan.
Pluspunten
informatie
Pluspunten
Voldeed precies aan de verwachtingen
Pluspunten
De duur van de van de levertijd was teleurstellend maar de manier waarop we op de hoogte werden gehouden vond ik zeer sterk
Verbeterpunten0
Pluspunten
aanbod
Verbeterpuntenlevering graag mogelijkheid tot inkijk in bepaalde producten.
Pluspunten
Verzending is altijd in orde.
VerbeterpuntenHet duurt wel redelijk lang voordat alles geleverd wordt.
Pluspunten
Mooie boeken
VerbeterpuntenEen week duurde eer ik het had stond twee dagen
Pluspunten
Overdag besteld, volgende dag keurig bezorgd.
Pluspunten
duidelijk, snel, zelfde methode thuis oefenen als op school
Pluspunten
Prima en snel antwoord bij vragen
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Ik heb nog nooit zo een goede en vriendelijke klantenservice gehad. Jullie hebben me echt oprecht geholpen! Heel erg bedankt!
Pluspunten
Grote aanbod aan schoolboeken
hebben jullie ook werkboeken van scholen voor zeer moelijke lerende kinderen ( ZMLK) ??
Pluspunten
snelle levering sneller van vermeld
Verbeterpuntengraag van nog meer boeken inkijkbladzijdes dan kun je nog beter het niveau bepalen
19 Waarderweg
Haarlem 2031 BN