Geen lieveheersbeestje gezien

Wij hebben de larven in ons plantenkassen gedaan waar op enkele planten luizen zaten, maar helaas; ik zie nog steeds geen enkel lieveheersbeestje. Dus zending etc. Was prima geregeld, uitleg ook, maar dan wil ik toch ook graag wat lieveheersbeestjes !

Super snelle service en resultaat binnen 2 gerarandeerd.

De bestelling werd netjes op tijd via brievenbus geleverd. Er zit een duidelijke beschrijving bij. Binnen een paar dagen zag je de eerste lieveheersbeestjes al aan het werk. Mooi om de natuur zijn werk te laten doen. Binnen 2 weken was ik met 50 lieveheersbeestjes van 3 grote struiken van 3 meter vol met bladluis af. Een echte aanrader.

geen verschil gezien na toepassing

Ik ben er helemaal voor natuurlijke bestrijdingdmiddelen te gebruiken , vooral in de tuin. Na bestelling van drie zakjes met larvene van onze-lieve-heer beestjes heb ik ze volgens instructies geplaatst. Ik heb geen verschil daarna gezien en weet ook nietof de larven nog wel in leven waren want ik heb geen enkele beweging waargenomen. JS

snelle, handige levering en direct resultaat!

snelle, handige levering en direct resultaat!

Snelle verzending en snelle werkers tegen bladluizen

Mijn kleine appelboom zat onder de bladluizen en mieren. Ik heb voor de zekerheid volwassenen en larven besteld, ze gingen meteen aan het werk (nadat ik de mieren heb afgespoeld en een mechanische barrière heb gemaakt zodat ze niet terug komen en de larven lastig vallen). Dinsdag avond uitgezet en eind van de weer geen bladluis meer te zien. De larven helaas ook niet meer. De volwassenen zijn daarna ook vetrokken, maar appelboom is weer blij en ik heb toch iets voor de natuur gedaan.

snel en goed verpakt

Snel en goed verpakt

Geweldig!

Mijn rozenstruik bloeit weer bladluisvrij dankzij de larven van de lieveheersbeestjes. Ik zag al heel snel resultaat. Zeker een aanrader, heel duidelijke instructies ook.

Eindelijk een gifloos alternatief!

Wellicht wat duurder dan een flacon gif, maar net zo effectief! Via deze weg kun je de nieuwe generaties wel recht in de ogen aankijken :)

nette en snelle levering

Het pakketje was snel in huis aan bestelling. Ook zat er nog een duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Ik ben tevreden en het werkt zichtbaar.

Een effectieve behandeling

Best al even last van bladluis. Ooit eens zn spray gekocht maar dat liet nog meer plakkerigheid achter als de luizen zelf. Tien vonden we rood met zwarte stippen. Gelijk besteld en 2 dagen later zaten de larven op hun doel. Vrij snel hadden ze ze gevonden en ben nu luisvrij En het leuke is dat we soms een liefheersbeestje tegenkomen. Ik zeg give it a try !

Geweldig!

De lieveheersbeestjes hebben me fantastisch geholpen, geen luis meer in de kas!!

Alle bladluis was na 2 weken verdwenen!

Top! En heel natuurlijk!

Ik wil dit bedrijf aan iedereen aanbevelen

Duidelijke website. Makkelijk uitzoeken in webshop. Makkelijk bestellen via internet van levende beestjes. Klantvriendelijke snelle reactie: een deel van de bestelling heeft een langere levertijd vanwege corona. Op mijn verzoek dat deel van de bestelling geannuleerd. Vlot en coulant afgewikkeld.. Een vervolg bestelling geplaatst van eveneens levende beestjes, zonder extra (verzend)kosten. Informatie over voortgang ontvangen en een track en trace code. Beide zendingen zeer vlot verzonden en in goede staat ontvangen, vergezeld van duidelijke gebruiksaanwijzing. Verschillende adressen voor factuur en bezorging: geen enkel probleem. Alles vlot en correct uitgevoerd. Kon niet beter. Ik wil dit bedrijf aan iedereen aanbevelen Ik geef ze ☆☆☆☆☆ = 5 sterren.

hele goede ervaringen met larven van Lieveheersbeestjes

Al enige jaren bestellen we voor enkele klanten, en voor onszelf de larven, en we hebben geen bladluis in de Leilindes

Geweldige levering, snel en allemaal gezond!

Ik heb larven van lieveheersbeestjes besteld om van een luizenplaag af te komen. Deze werden snel geleverd en ze waren allemaal helemaal gezond en wel. Ze hebben de luizen allemaal opgegeten.

Geen lieveheersbeestje gezien

Twee weken geleden een zakje larven van de viervlek besteld. Deze kwam 5 dagen later. Dit om de dopluis in mijn hortensia te bestrijden. Toen mijn bestelling binnen kwam het zakje meteen open gemaakt en volgens instructie in de plant gehangen. Eerste dagen gebeurde er niks. Na drie dagen heb ik 1 larve zien lopen. Daarna niks meer gezien en de luizenplaag wordt alleen maar erger. Ik sta nu voor de keuze chemische bestrijding of snoeien.

Larven na twee dagen allemaal dood

Twee zakjes met larven lieveheersbeestjes gekocht, opgehangen maar na twee dagen allemaal dood. Het heeft wel geregend maar had de zakjes goed onder in de struiken aan de stam geprikt.

snelle levering en goede tips

Lieveheersbeestjes waren snel binnen per post en de gebruiksaanwijzing is zeer duidelijk

Snelle levering, gezonde larven

Goed verpakt, gezonde larven, want op een gegeven moment had ik heel veel lieveheersbeestjes. Ook leuk om te zien hoe de larven zit verpoppen en uit hun coconnetje kruipen.

Werkt goed

We zijn binnen twee weken af van de luis in de sierappel.

service ok maar niets opgelost

Website & bestelprocedure zijn ok en ook het pakketje was snel geleverd. Pakketje netjes volgens beschrijving afgedekt in de boom onder de besmette tak opgehangen maar helaas daarna geen larf of lieveheer beestje gezien en dus ook geen remedie tegen de wollige bloedluis. Ik geloof wel in deze mileu vriendelijke oplossing en vrees dat ik gewoon pech heb gehad met de inhoud het ontvangen pakketje

Duidelijke webshop, snelle levering.

Zeer duidelijke webshop. Heb nematoden besteld om van de vele naaktslakken af te komen, vooral omdat ik voorstander ben van het inzetten van natuurlijke vijanden. 2 weken zijn voorbij, geen slak meer te zien. Koperband rond bloempotten werkt eveneens prima.

Effect op de planten was goed!

Er leken minder larven in het zakje te zitten dan we besteld hadden. Maar zoals al omschreven werd, zijn ze niet allemaal even zichtbaar. Het gewenste effect is in ieder geval goed: de hoeveelheid luizen op de tuinbonen is een flink stuk afgenomen!

Ik hoop dat het heeft gewerkt

Ik had dit jaar op mijn dakterras overal luizen. Ook heb ik steeds mieren natuurlijk. Nu zijn een deel van de larven helaas direct vernietigd door de mieren ben ik bang. Om jullie service nog beter te maken zouden jullie evt nog wat info kunnen geven bij het gebruik vooraf hoe je dit uitzetten kan combineren met veel mieren.

Doen wat ze beloven

Al diverse keren roofmijt en lieveheersbeestjes of de larven daarvan besteld. Altijd prima kwaliteit. En toen de levering een keer niet bezorgd werd, kreeg ik kostenloos een nieuwe bezorging. Ik bestel nu altijd hier!

Donkerstraat 17

4063CW Heesselt

+31 (0)611 711 010

Over Rood met Zwarte Stippen

Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar u simpel en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in uw tuin kunnen bestellen. We verzenden het grootste gedeelte via briefpost, wel zo handig. Het is onze missie om u te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen willen wij daar vaak niet op wachten. Lieveheersbeestjes zijn dan een positieve en milieu vriendelijke oplossing voor beide partijen: Ze helpen u van de overlast af en tegelijkertijd wordt de natuur, op een voor haar passende manier, een handje geholpen om in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl