Zeer goed!

Super snelle levering van de bestelling. Duidelijke instructies meegeleverd van het product.

Goed gevoel met een goed resultaat

Voor onze moestuin wilde wij zeker geen middelen gebruiken (sowieso nooit), dit is heel hele goede oplossing. Al na 4 dagen zagen we geen luizen meer.

BLIJ!!

Goede dn snelle service. En wat een uitvinding, de lieveheersbeestlarven. Mijn plant was snel bevrijd van bladluis.

Er zaten best veel doden bij deze keer ! )

Ik schat tussen 1/5-1/4 (20-25%) Ik heb ze niet precies geteld, wilde ze niet aanraken. Het viel me op dat de lieveheersbeestjes-larven deze keer in een kleine envelop-zakje waren verpakt. De vorige keer zaten ze in een grotere/ruimere zak. Ook zaten er nauwe hoek-vouwtjes in deze kleine zak en daar zaten een aantal dode LHB-larven in geklemd. Wellicht onderweg gebeurd... Ik weet eerlijk gezegd niet of ik jullie wel of niet ga aanbevelen, heb op de 'nee' gedrukt. Vriendelijke groet, Annette

het werkt echt goed!

Ik had verschillende planten op mijn balkon die veel last van luizen hadden. Ik had al van alles geprobeerd, oa zeepsop met spiritus en brandnetel extract, maar dat maakte geen verschil. Ik kreeg ze (ondanks de corona) snel in huis en ze waren goed en stevig verpakt. Binnen een paar dagen was er geen luis meer te bekennen. Dus ik ben heel blij.

Snelle service, goed product

Ik ben tevreden over de service van dit bedrijf. De larfjes van het lieveheersbeestje waren met veel zorg verpakt en kwamen dus heel goed over via de post. Doordat ik veel last van mieren heb denk ik dat de larfjes het zwaar hebben gehad. Ik heb weinig lieveheersbeestjes uit zien komen maar sporadisch zie ik er één of twee zitten. Dat is wel jammer natuurlijk want je hoopt op wat meer opkomst bij 50 stuks. Echter ik wijd dat aan de situatie in mijn tuin, niet aan de larfjes zelf.

Snelle bezorging, duidelijke uitleg en mijn boom die zwart zag van de luizen is na 3 weken helemaal opgeschoond.

Reeds 3x prima!

Voor de derde maal larven van het Lieveheersbeestje besteld, deze uitgezet na 1 dag wachten ivm regen en zie na 2 weken is de luizenplaag verdwenen. Wederom erg tevreden.

Erg betrokken inderneemster

Nadat de eerste zending lieveheersbeestjes te lang onderweg was geweest, buiten schuld van het bedrijf, werd spontaan en kosteloos een nieuwe zending verstuurd. Met succes!

Eindelijk van de luizenplak af

Na enkele weken ergernis door stukgevreten rozenknoppen en een plakkende tuin door de luizen in de parasolboom bleken natuurlijke bestrijders (lieveheersbeestjes ofwel kapoentjes) dé oplossing. Zakje zaagsel met larfjes in de boom en na een paar weken stikte het van die kleine kevertjes in verschillende kleuren en stippenaantal en het belangrijkste: onze planten kunnen redelijk normaal verder groeien.

Snelle levering, uitkomst tegen bladluis.

Als bierbrouwer met eigen hop zat ik in zak en as toen ik luizen op mijn hopplanten tegen kwam. Via Google op Rood met Zwarte Stippen uitgekomen, en een pakketje besteld. Nooit gedacht dat het zó goed zou werken. Lieveheersbeestjes zijn vanaf nu de grootste vriend van de brouwer!

Ongelofelijk wat die kleine larfjes presteren

Mijn appelleiboom zag er weer treurig uit. Geen bloempje kreeg kans om een appeltje te worden. Toen kwamen die onzichtbare minuscule zwarte puntjes en de boom ziet er weer vrolijk uit, weliswaar met maar 2 appeltjes

Erg tevreden

Drie jaar gelden ook z’on zakje gebruikt , luis is niet meer teruggekomen

Snelle levering, goed verpakt.

Alles was snel geregeld en vlot in huis. Helaas hebben de larfjes de stortbuien van de laatste tijd vrees ik niet overleefd. Ik zie in ider geval nog geen verandering. Helaas. Maar ja, dat is ook natuur hè.

Snelle levering en een goed product gekregen.

snelle levering, goed artikel

De behandeling ging prima resultaat wel lieve heersbeestjes,geen luizen

Superrrrr

Snelle levering, goede service en top producten

Mooie, leuke en effectieve manier om bladluis te bestrijden

De levering was snel en de gebruiksaanwijzing die bij de larven zat was helder. Het regende best wel erg de dagen dat we de beestjes moesten uitzetten, maar ze doen het goed en onze vlierbessenstruik is bijna helemaal bladluis vrij. Echte en aanrader.

Snelle levering, goede uitleg zelfs met filmpje, goede communicatie. Top!

De levering was onduidelijk

De producten zijn netjes geleverd, alleen heb ik tot 3 keer toe een andere bezorgdatum doorgekregen. De datum werd elke keer aangepast, nadat de vorige tijd was verstreken. De instructie van het ophangen van de larven was duidelijk, jammer alleen dat er na 2 dagen zoveel regen was gevallen, dat zelfs de bladeren de larven niet tegen de regen konden beschermen.

Heeft NUL geholpen

ik heb de envelop ingescheurd in een onzelieveheersbeestjes-kastje gedaan. Lokstof hier en daar op papier en langs gleuven kastje. Ik zag niets gebeuren en heb het kastje zaterdag geopend. Er liepen een soort oorkruipers rond, die heb ik verwijderd en rondom de boom waar kastje hangt flink anti-mierenpoeder gestrooid. Ik ben bang dat het allemaal voor niets is geweest.

Snelle probleemloze levering

Niks op af te dingen. De larven werden snel geleverd tot op heden lijkt het erop of het gewenste effect wordt bereikt. Onze leilinden bevatten veel minder luis en daarmee hebben we veel minder last van plakkerige tuinmeubels.

Werd geleverd in een nette, degelijke verpakking. Geen idee of en hoeveel larven in de verpakking zaten en of deze nu nog hier in de tuin zitten. Wel een leuk idee, zou het zeker weer doen.

Snelle levering en super snel effect

Ik heb larven van het lieveheersbeestje besteld om een invasie van luis te bestrijden. Snel geleverd door Roodmetzwartestippel.nl en de luizen bijna nog sneller aangepakt door deze hongerige beestjes, het werkt echt super.

Niet verwacht

Onze pruimenboom zat vol met luis. 1 zakje opgehangen aan de boom en nu na een week of 3......... geen luis meer en lieveheersbeestjes in de boom. In 1 woord geweldig

Donkerstraat 17

4063CW Heesselt

+31 (0)611 711 010

Over Rood met Zwarte Stippen

Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar u simpel en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in uw tuin kunnen bestellen. We verzenden het grootste gedeelte via briefpost, wel zo handig. Het is onze missie om u te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen willen wij daar vaak niet op wachten. Lieveheersbeestjes zijn dan een positieve en milieu vriendelijke oplossing voor beide partijen: Ze helpen u van de overlast af en tegelijkertijd wordt de natuur, op een voor haar passende manier, een handje geholpen om in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl