Luisvrij

Mijn boom zat net als vorig jaar alweer stijf onder de luis. Toen de larven besteld van de zwart stippige lievenheersbeesjes en met 2 weken was de hele boom luisvrij. Werkte geweldig en rap dus dit jaar opnieuw de larven besteld. En nu nog geen 2 weken later zie ik alweer geen luis meer. Dus dit werkt super goed en beter dan de spuitbussen is mijn ervaring. Een echte aanrader mensen!!!

Mooi om de natuur aan het werk te zien

Leuk om steeds te kijken met de kinderen hoe het met de larfjes gaat, ze cocon en lieveheersbeestje werden. En steeds minder bladluis,

Ontzettend effectief, eenvoudig en plezierig!

Wat een leuke ervaring om de larven te zien groeien. Binnen een week waren de meeste luizen weg, en zag ik de larven zich verspreiden door de tuin. Nu zie ik overal lieveheersbeestjes. Dit ga ik elk jaar doen, en ik kan en zal het ook iedereen aanraden!

Onvoorstelbaar

We hebben een grote hibiscus struik in onze tuin die volledig zwart zag van de luizen. We hebben er 100 lieveheersbeestjes op losgelaten en binnen een week was de struik werkelijk weer helemaal schoon! We hebben niet eerst iets tegen de mieren gedaan, blijkbaar was het bij ons niet nodig achteraf bezien. Ik zou iedereen willen aanraden deze natuurlijke methode toe te passen, het kost je zelf geen moeite en je maakt niks kapot met bestrijdingsmiddelen.

Snel geleverd, goed verpakt. Brievenbus levering werkt goed.

Werkt geweldig

Fijn dat het op een natuurlijke manier kan en het werkt geweldig!

doen wat ze zeggen

snelle levering en eenvoudige plaatsing. Voldoende informatie bijgevoegd en op de site.

Onze boom is weer helemaal bladluisvrij!

We waren erg benieuwd of de larven van de lieveheersbeestjes de bladluis zou verhelpen. We hebben een zakje aan de boom geprikt met punaises (erg simpel) en na een week zag onze boom er weer een stuk beter uit! De bladluis was zo goed als weg en de bladeren zagen er weer beter uit. Ondertussen is de bladluis helemaal weg!

snelle bezorging

snelle bezorging! precies zoals ze aangeven.

Lieveheersbeestje larven

Bestel al een aantal jaar bij jullie, tot grote tevredenheid. Heb ook dit jaar weer besteld maar moet nog even kijken wat het doet want zie totaal geen lieveheersbeestje. Het lieveheersbeestjekastje heb ik dit jaar voor het eerst besteld, ben benieuwd.

Alles netjes verzonden

Ik had larven van het lieveheersbeestje besteld die zijn netjes en levend aangekomen. Het zakje open aan de boom gehangen. Tot nu toe een paar gezien. Ik hoop er nog meer tegen te komen.

Lieveheersbeestjes tegen luizen. Binnen twee weken is de plaag verdwenen.

Ik had de larven de volgende dag in huis. Na een paar dagen zag je al dat de plaklaag van de luizen minder werd. Na twee weken is de plaag verholpen.

Top ! en de luizen zijn weg.

top, en de luizen zijn weg!

Top webshop!

Snelle en vriendelijke reacties op e-mails. Claudia heeft echt hart voor de zaak. Ik heb larven van het lieveheersbeestje besteld om een luizenplaag te bestrijden. Aanvankelijk hield ik mijn hart vast, want het zag letterlijk zwart van de luizen. Maar, precies zoals beloofd, is er na drie weken geen luis meer te bekennen! Ik ben super tevreden en raad iedereen die het wil horen deze website aan.

Goede communicatie, goed product

Het is makkelijk te bestellen en de gebruiksaanwijzing is duidelijk. Snelle levering. Het product werkt echt!

Snel en netjes geleverd

Nu een aantal keren een bestelling gedaan en alles snel geleverd.

Niet het geld waard

Ik heb netjes zoals beschreven het zakje met larven over de plant met bladluis uitgestrooid. Ik heb op de plant hooguit 2 larven zien zitten. Ook zijn er niet minder maar veel meer bladluizen. Dus veel geld betaald, maar 0 resultaat.

Top rozen vrij van bladluis

Lieveheersbeestjes werken altijd. Zodra ik deze in de tuin strooi is deze twee weken later vrij van bladluis. Natuurvriendelijke manier van bestrijden. Heel blij mee. Het is alleen wel kostbaar, maar dat heb ik er zeker voor over.

Top tip top

snelle levering, goed product

Waren heel snel bezorgd

Snel de larven in huis en ze deden ook wat ze moesten doen! de bladluizen die wij hadden zijn verdwenen. Een aanrader.

Prima omschrijving op de website en prima levering!

Rood met zwarte stippen heeft mij een goede ervaring gegeven met het online bestellen van levend organisme.

Snelle levering en na 2 weken al bijna alle luis weg

Goede service en goede waar

Meerdere malen nieuw besteld, geen resultaat geboekt, luizen vieren feest

Zie hier boven

DE genezing tegen luizen op mijn rozenstruik

3 a 4 weekjes tot ze echt hun slag gaan slaan, maar daarna zie je de larven lekker smullen en daarna de poppen onder de blaadjes. En de laatste 4 dagen heb ik al diverse volgroeide lieveheersbeestjes op mijn planten gespot. Luizen zijn zo goed als verdwenen. Top beestjes!

Vriendelijk en professioneel

Handige site voor de onervaren gebruikers, duidelijke uitleg en goede service

Donkerstraat 17

4063CW Heesselt

+31 (0)611 711 010

Over Rood met Zwarte Stippen

Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar u simpel en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in uw tuin kunnen bestellen. We verzenden het grootste gedeelte via briefpost, wel zo handig. Het is onze missie om u te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen willen wij daar vaak niet op wachten. Lieveheersbeestjes zijn dan een positieve en milieu vriendelijke oplossing voor beide partijen: Ze helpen u van de overlast af en tegelijkertijd wordt de natuur, op een voor haar passende manier, een handje geholpen om in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl