Netjes geregeld

Netjes geregeld en afgesproken dingen nagekomen

Werkt goed!

Larven besteld voor onze rozenstruiken. Snel geleverd en nu een weekje later zie ik overal de larven en neemt de hoeveelheid bladluis sterk af! Ook nog een vraag gesteld via de e-mail en daar kreeg ik ook snel antwoord op.

snel, efficiënt

Het blijft lastig om het effect te beoordelen (was vorig jaar sterker dan nu lijkt het) maar dat is logisch met een levend organisme. Het blijft het proberen waard, een prachtige manier om nare middelen in tuin te voorkomen.

Volgens afspraak geleverd!

Bij het bestellen werd al direct keurig aangegeven dat verzending, anders dan normaal, enkele dagen later pas zou kunnen plaatsvinden. En precies volgens die afspraak heeft verzending plaats gevonden. Fijn, heldere communicatie vooraf!

bijzonder!

De vlierbes in mijn tuin zat onder de zwarte luizen. Een zakje van 50 larven/eitjes van lieveheersbeestjes... Er ontstond een volksverhuizing van de luizen naar een ander deel van de struik. En na twee weken verdwenen... Het zakje heb ik met een punaise in de struik geplaatst op een warme dag.

zeer positief na telefonisch contact.

telefonisch contact opgenomen waarin ik erg vriendelijk, geduldig en heel enthousiast te woord werd gestaan over het gebruik en het te verwachten verloop van het inzetten van de larfjes van de lieveheersbeestjes. Ze doen nu goed hun best in de tuinen, de luizen zijn een heel stuk minder en ik zie ze uitgroeien tot lieveheersbeestjes. Erg leuk om te zien.

Goede probleemoplosser

Snelle levering en problemen met luizen op mijn planten waren spoedig opgelost. Voor een volgende keer weet ik waar ik moet wezen voor mijn kapoentjes.

Snelle levering met duidelijke uitleg

Fijn dat er zoveel keuze en tips te vinden zijn, wil geen chemische bestrijdingsmiddel gebruiken en ga het op deze natuurlijke manier proberen.

Duidelijk, effectief en keurig afgeleverd.

Voor de bladluisbestrijding in onze perenboom een verpakking larven besteld. Deze werd keurig verpakt aangeleverd met de nodige tips vooraf. Na 2,5 week was de boom als voorspeld weer luisvrij. Prima manier zonder chemische rommel. Zou dit zeker weer doen.

mooi verpakt, en het werkt

Hele tuin vol met lieveheersbeestjes paar weken na het uitstrooien :)

Goede communicatie, vlot verzonden.

Ik adviseerde deze oplossing bij een klant met een binnentuin hartje Utrecht. De goudiep hier had bladluis en daarmee raakten de planten daar onder bedekt met honingdauw (=suiker) met risico op roetdauw. Dat ziet er dan niet fris uit. Omdat lieveheersbeestjes deze plek moeilijk kunnen vinden heb ik larven besteld. Die kwamen inderdaad door de brievenbus zodat de tuineigenaar ze alvast in porties in de boom kon hangen.

Duidelijke site, prima levering en snel

Al een paar jaar koop ik lieveheersbeestje-larven tegen bladluis. Werkt prima! Gemakkelijk bestellen, prima levering en snel. Mocht je op vrijdag bestellen dan houden ze er rekening mee dat de larven misschien te lang onderweg zijn, en worden ze een andere dag verzonden. Meedenken dus. Top geregeld!!

Prima product!

Ikhad last van luizen en de larven zijn een uitkomst.

Klein leveringsprobleempje, ik ben hier keurig over gebeld.

Werkte perfect!

Alle bladluizen zijn weg, de larven hebben heeeeeel hard gewerkt!!

Leuk en effectief!

Na 2 weken al een forse afname van de luizen. En leuk om dagelijks te kijken hoeveel larven je kunt vinden en ze te zien groeien :-) Ook leuk voor kinderen.

Geweldige service!

Heel fijn om de bladluizenplaag met respect voor de natuur te bestrijden. Vorig jaar is het op deze manier uitstekend gelukt, dus ik heb ook dit jaar weer larven uitgezet. De service, de zorg om de larven, de gebruiksaanwijzing en de antwoorden op mijn vragen zijn uitstekend. Hier word ik blij van!

Snelle service, duidelijke uitleg

1 zakje lieveheersbeestje larven besteld. Was snel binnen. De larven vermaken zich prima in mijn tuin. Helaas nog te vroeg voor meetbaar resultaat.

Blij

Ik ben er blij mee. Ik zie overal lieveheersbeestjes die vlijtig de luizen eten.

Snelle levering, effectieve oplossing

Meerdere keren de larven besteld om bladluis te bestrijden. Het kost wat tijd voor het weg is, maar het is wel effectief. Zeker bij planten waar je van wil eten, fruitboom of moestuin, de perfecte oplossing om te voorkomen dat je gif eet.

Geweldig!

Goede service en snelle levering. De larven zijn nu hard aan het werk op mijn kersenboompje. Maar vooral ook veel goede kennis om je op weg te helpen.

tevreden

Nu na ruim 2 weken op de frambozenstruik, zie ik ondanks dat het best koud was, heel wat larfjes wandelen, 'van jas verwisselen' en van de luizen snoepen! Verzending was top!

Onverwachts succes

Om heel eerlijk te zijn was ik nogal sceptisch of die larven mijn struik luizenvrij konden krijgen, maar na bijna 3 weken is er geen luis meer te zien! Ik kan de nu grotere larven goed terugvinden en ze zitten nog steeds lekker te smikkelen. Wat een makkelijke en natuurlijke manier om die luizen te verdrijven.

Super verzorgd

De larven besteld en netjes op de hoogte gehouden van de verzending en de geruststelling erbij dat ze er tegen kunnen. Bij t pakketje zit een duidelijke handleiding. Nu, na twee weken, zijn er al flink wat lieveheersbeestjes in de tuin en een stuk minder luizen!

prima zoals altijd

Donkerstraat 17

4063CW Heesselt

+31 (0)611 711 010

Over Rood met Zwarte Stippen

Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar u simpel en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in uw tuin kunnen bestellen. We verzenden het grootste gedeelte via briefpost, wel zo handig. Het is onze missie om u te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen willen wij daar vaak niet op wachten. Lieveheersbeestjes zijn dan een positieve en milieu vriendelijke oplossing voor beide partijen: Ze helpen u van de overlast af en tegelijkertijd wordt de natuur, op een voor haar passende manier, een handje geholpen om in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl