Lijkt te werken

Her is natuurlijk moeilijk te oordelen, maar twee weken na het uitzetten van lieveheersbeestjeslarven zijn de bladluizen zo goed als verdwenen. Wat misschien wat tegenviel is dat de het zakje gewoon leeggestrooid moest worden, en niet netjes om de plant vastgezet kon worden zoals in het instructiefilmpje op de site. Ik had overigens last van bladluis op één eenjarige roos, en heb er het grootste gedeelte van een zakje met 30 larven op losgelaten. De rest had ik preventief op een naburige roos gestrooid.

Mooie producten en top service!

Bestel al enkele jaren bij Rood met Zwarte Stippen. Tot nu toe altijd zeer goede service. Bij de verzending van natuurlijke vijanden wordt ook keurig rekening gehouden met het weer en eventuele vertraging bij de post, ook in corona tijd. En natuurlijk wordt je hier keurig over geïnformeerd! En ook zeer snelle en heldere reactie toen ik wel een keer vragen had.

Super klantvriendelijk en belangrijke bijdrage

Top om via natuurlijke middelen met natuur in de tuin te werken. Super klantvriendelijke leverancier.

Snel en accuraat

De nematoden tegen naaktslakken zorgen voor natuurlijk evenwicht in de tuin.

Duur en binnen een dag dood.

Ik heb veel geld betaald voor een zakje van vijftig larven en heb ze volgens instructies aan mijn van luizen vergeven rozenstruiken gehangen. De luizen zitten er nog steeds en de larven waren binnen een dag dood, zeer teleurstellend.

Fantastisch!

Mijn leiboom heeft nog nooit zo mooi in blad gezeten! De lieveheersbeestjes hebben hem luis vrij gemaakt! Els van den Tempel

Goed product, snelle levering, goede communicatie.

Lieveheerstbeestjes uitgezet. Luizen op Fruitbomen verdwenen. Helaas nooit beestjes gezien. De larven hadden het werk al gedaan.

binnen 10 dagen was de bladluis weg!

zeer snellen en correcte levering. Het zakje in de heg met bladluis gehangen en binnen een mum van tijd hadden ze hun werk gedaan. Mooie oplossing en nog leuk ook!

Lekker snel geleverd, lekker snel van de bladluizen af!

Geen handigere manier om van bladluis af te komen..!

Snelle levering!

Ik twijfel over de werkzaamheid. Wellicht is het in deze periode af en toe te koud geweest voor de larven. Niet voor de bladluis, die redt het veel te goed.

Niet geschikt voor bomen

Binnen 12 uur hadden de eksters of andere vogels het zakje ontdekt en lag het verscheurd en vol pik gaatjes op de grond...missie mislukt. Wil graag de natuur helpen maar dit is voor een boom niet effectief.

90% WAS DOOD

De larven die ik besteld had daar was 90% van dood, dus niet bruikbaar. Jammer.

Helaas geen levende larven

Het principe van natuurlijke luizen bestrijding vind ik geweldig. In het verleden met lieveheersbeestjes larven goede ervaringen met deze methode. Dit jaar 50 larven besteld. Zending zeer nauwkeurig bekeken (ik ken het verhaal over vervellen), maar er was geen levende larf te bekennen. Teleurstellend en op deze wijze een dure, niet effectieve methode. Jammer.

Allemaal goed geregeld

De verzending vond later plaats omdat er vrije dagen waren, dit toont respect voor de dieren. Helaas zijn er maar heel weinig laven lieveheersbeestjes geworden. Ik denk erover om het nog een keer te proberen.

Snelle levering en goed resultaat!

De levering van de 'lieveheersbeestjes' ging snel en ik zag gelukkig al heel snel resultaat. Veel beter dan de struik moeten snoeien!!

Snelle levering.

De larven werken nog niet zo goed.

Prima hulp in de milieubewuste (volks)-tuin!

Bladluis? Ik bestel super-eenvoudig larven van lieveheersbeestjes en ik ben binnen twee weken van de luizen af.

Ontevreden

Ik heb ruim 2 weken geleden een zakje lieveheersbeestjes larven opgehangen in 2 van mijn fruitboompjes, in de hoop dat zij de luis zouden aanpakken. Helaas zonder enkel resultaat. De larven zijn nergens te bekennen en de luizen vermenigvuldigen zich alleen maar. Heel jammer, ik had er zo op gehoopt de luis op een natuurlijke manier te bestrijden!

netjes geleverd

De bestelling is netjes op tijd geleverd en de larfjes zijn aan het werk (hoop ik)

Helaas dit keer niet het gewenste resultaat!

Luis is niet minder,eerder meer geworden! Er zijn geen mieren in de tuin!m Wil niet iedereen afraden om de larven te bestellen,gezien onze eerdere positieve ervaring!

Snelle goede service.

Snel m'n pakketje ontvangen na bestelling. Duidelijke gebruiksaanwijzing.

Het lijkt te werken. Wat goed!

Larven van lieveheersbeestjes besteld voor jaarlijks terugkerende bladluizenplaag. Uitlopers van de struik zagen zwart. Nu niet meer. Nou maar hopen dat de lieveheersbeestjes ook hun nieuwe hotel weten te waarderen. Enige tips voor de plaatsing en inrichting daarvan op de website waren wel handig geweest.

Punctuele levering

Tiptop in orde

Helemaal goed!

Had veel bladluis in de tuin - liever een natuurlijke oplossing. Leuk dat ik Rood met Zwarte Stippen heb gevonden. Mijn mail met vragen werd snel beantwoord en de bestelling van lieveheersbeestjes larva was ook snel verstuurd. Nu moet het natuur het werk doen :)

Donkerstraat 17

4063CW Heesselt

+31 (0)611 711 010

Over Rood met Zwarte Stippen

Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar u simpel en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in uw tuin kunnen bestellen. We verzenden het grootste gedeelte via briefpost, wel zo handig. Het is onze missie om u te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen willen wij daar vaak niet op wachten. Lieveheersbeestjes zijn dan een positieve en milieu vriendelijke oplossing voor beide partijen: Ze helpen u van de overlast af en tegelijkertijd wordt de natuur, op een voor haar passende manier, een handje geholpen om in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl