Excellent Service

The order was received in time and in good condition. I am very happy wit the product.

Duidelijk, goed en snel

Ik heb nu allemaal leuke lieveheersbeestjes in m’n tuin die mijn plantjes goed bewaken tegen luizen en andere nare beestjes ☺️

Dode larven

Ik had 30 larven besteld. Toen ik het zakje aan de boom hing kwamen er gelijk al een paar uit wandelen richting de luizen. Fijn. Na 2 dagen verwijderde ik het zakje en toen zag nog wat zwarte puntjes tussen het zaagsel. Tot mijn schrik kwam ik er achter dat dit allemaal dode larfjes waren. Niet zo mooi.

Prima bedrijf

Snelle reactie gekregen op mijn vraag en bestelling probleemloos geleverd, nu maar wel hopen dat het met mijn Hedra goedkomt ! Grrrr Taxuskever.....

De beste oplossing tegen luizen!

Onze roos zit om de zoveel jaar overvol met allerlei luizen. Nu na 3 jaar weer een zakje larven besteld en na 2 weken zijn alle luizen weg, in de zomer zien we dan heeel veel lieveheersbeestjes! De beste én de leukste oplossing tegen luizen!

Authentiek betrokken bij natuur & onderwijs :)

Rood met Zwarte stippen levert niet alleen wat ze beloven: ze leveren ook een heel goede service en zijn oprecht betrokken bij het verhaal en doel van de klanten. Toen onze lieveheerslarfjes het helaas niet gered hadden (post/voeding issue), vonden ze het zo sneu dat onze natuur school niet door kon gaan, dat we een nieuw pakketje kregen. Én perfecte hulp en uitleg bij hoe we ze binnen konden zien opgroeien. Grote complimenten!

Werkt echt, neem er genoeg

De bestelling kwam een paar dagen later. Heb het zakje onder een struik opengezet. Zie nu door de hele tuin vellen van de lieveheersbeestjes, HD er alleen meer moeten nemen, denk ik. In de kersenboom ontdekte ik nl veel luis gisteren. Les voor de volgende keer!

Heel goed geregeld

Top verpakt en heel veilig voor de beestjes. Goede communicatie.

Dit is het 2e jaar dat ik bij rood met zwarte stippen na volle tevredenheid bestel.

Heb de larven in mijn fruitboom geplaatst en over een week ga ik het resultaat beoordelen.

Spectaculair!! geen bladluis meer in mijn kersenboom!!

Na vergeefse pogingen de bladluis in mijn kersenboom te bestrijden met gif, ontdekte ik de website van rood met zwarte stippen. Enigszins sceptisch volgde ik de resultaten, nadat ik het zakje met lievenheersbeestjeslarven in de boom gehangen had... Tot mijn stomme verbazing was na een week het grootste deel van de luizenplaag verdwenen!! en na twee weken begon mijn boompje weer te groeien!! WOW dit werkt echt! nu voor het derde jaar lievenheersbeestjeslarven gekocht en gebruikt, en dat blijf ik doen!

Het grootste deel van de luizen Is weg

De larven heb ik half april uitgezet. Na een paar dagen werd het koud, ca 12°. Waardoor de larven niet erg actief worden. Ondanks alles is het grootste deel van de luizen weg. E ziin nu, half mei nog een heleboel poppen in de hedera. Ik hoop dat zij het laatste werk doen als ze uitkomen

Snelle levering, diervriendelijk verpakt.

Mijn bestelling werd binnen 2 dagen geleverd en de lieveheersbeestjes waren goed en diervriendelijk verpakt. Ze doen goed hun werk want de luizen van de rozen struiken zijn al verminderd. Enkele zijn weggevlogen maar de meeste zijn op de struik gebleven, sommige vliegen wel naar omliggende planten maar komen steeds terug naar de rozenstruik. Leuk om te zien en fijn om op een milieu vriendelijke manier van de bladluis af te komen. Ga ze volgend jaar weer opnieuw bestellen.

Nuttige en natuurlijke bestrijding

Fijn om op een natuurlijke manier luizen te kunnen bestrijden. Ook heel interessant voor mijn jonge kinderen. Heldere informatie op de website en snelle levering.

Jammer maar ikmzie geen resultaat

Ik heb ze eerder gehad toen was het luizenprobleem snel verholpen. Bij deze levering zie ik nog geen enkel resultaat. Ik zie ook geen grote larven. Deze zouden zich nu toch rond hebben moeten eten.

Larven uitgezet en daarna niet meer gezien.

Ik heb een kas met verwarming. Daar heb ik de larven uitgezet, omdat ik luis had in mijn perkplantjes. Na 14 dagen namen de luizen toe. Sommige plantjes zijn helemaal opgegeten door de luis. De larven heb ik nooit meer gezien.

Blij met de bio bestrijding met de larven

Gemakkelijk te bestellen. Bestelling binnen de afgesproken tijd binnen gekregen. Larven uitgestrooid en verder doen zij hun werk. Na een paar weken zie ik nog wel de bladluizen. Ik kijk elke dag of ik larven zie. Ik zie ze niet de hele dag, maar merk wel dat de bladluizen langzaam verdwijnen. Ik weet alleen niet of ik voldoende larven heb genomen voor het aantal luizen die er zijn in mijn tuin. Wel grappig om te zien dat de larve zich bevinden in alle delen van mijn tuin, terwijl ik ze maar op een paar plekken heb uitgezet. Natuur doet haar eigen ding. Fijn!

Leuke winkel en mooie visie

Prettig contact, snelle service

Top geregeld

netjes bezorgd, weinig effect

De enveloppe met de larfjes zat netjes op tijd in de bus. Alles goed verpakt, duidelijke gebruiksaanwijzing erbij. Alle aanwijzingen opgevolgd, maar waar ze gebleven zijn? Met veel moeite vind ik er 3. We zijn nu twee en een halve week verder en de kamperfoelie wordt compleet leeggezogen door duizenden luizen. Ik geloof niet dat dit werkt. De plant is ±1m2 en ik nam 50 larfjes.

Heb een aantal larven besteld om luizen te bestrijden. Larven uitgezet in de struik die als eerste ten prooi was gevallen aan de luizen. In het begin zat ik veel te zoeken naar de larven maar ze verstoppen zich goed, ik zie ze niet terug. Maar de luizenuitbraak is nu veel minder dan normaal. Zie af en toe nog wel eens een luis rondlopen, maar echt veel minder dan normaal. Al met al erg tevreden.

Goed product en goede service

Deze en eerdere bestelling snel ontvangen en product is van goede kwaliteit. Zeer tevreden!

Vorige keer succes maar nu na 3 weken alleen maar meer luis

Was erg enthousiast vorige keer, maar deze keer is de hoeveelheid luizen eerder ge-explodeerd dan afgenomen. Geen mieren te bekennen en het weer is goed dus ik snap er niks van. Zie wel her en der wat larfjes, maar ze zijn ver in de minderheid. Toen deze larfjes begonnen waren er nog niet veel luizen dus dacht dat ik op tijd zou zijn.

Ik koop al jaren lieveheersbeestjes bij RmZS maar ik merk wel dat het op de rozenstruik geen nut meer heeft, omdat daar veel mieren zitten. Het lukt niet om die mieren weg te krijgen met bestrijdingsmiddelen. Het beste werkt nog het planten van Afrikaantjes, maar zelfs dan blijven de mieren de larven aanvallen. Op een andere plant waar geen mieren zitten is de luizenplaag al bijna helemaal opgelost.

Snelle levering, helaas weinig effect

Ik heb een jonge roos op minn balkon, waar ik last heb van bladluis. Ik wilde geen (chemische) middelen gebruiken, vandaar de lieve heersbeestjes aangeschaft. Netjes volgens handleiding het zakje geopend en bevestigd aan de stam, helaas vonden maar weinig de roos uit zichzelf. Meerdere larven op de takken geholpen en die hebben in 1 dag behoorlijk luizen gegegeten, maar helaas niet alle en een dag later waren ze verdwenen. Ik ben de larven verspreid over het balkon tegengekomen en heb de roos alsnog moeten behandelen met luizen spray.

Donkerstraat 17

4063CW Heesselt

+31 (0)611 711 010

Over Rood met Zwarte Stippen

Rood met Zwarte Stippen is een webwinkel waar u simpel en snel lieveheersbeestjes en allerlei andere natuurlijke vijanden tegen plagen in uw tuin kunnen bestellen. We verzenden het grootste gedeelte via briefpost, wel zo handig. Het is onze missie om u te laten ervaren hoe eenvoudig en effectief het is om de natuur in te zetten bij het bestrijden van plagen, zoals bijvoorbeeld bladluis, in de tuin. De natuur kan alles zelf oplossen, alleen willen wij daar vaak niet op wachten. Lieveheersbeestjes zijn dan een positieve en milieu vriendelijke oplossing voor beide partijen: Ze helpen u van de overlast af en tegelijkertijd wordt de natuur, op een voor haar passende manier, een handje geholpen om in balans te komen. En die hulp kunt u eenvoudig organiseren. Nieuwsgierig? Lees verder op www.roodmetzwartestippen.nl